Menunggu Pengunjung ke 2500k - Cerita Ceriti Ceritu Mamapipie

Breaking

Post Top Ad




Thursday, February 25, 2021

Menunggu Pengunjung ke 2500k

Assalamualaikum semua. Melihat pada angka pageview arini mama jangkakan pageview akan mencecah 2500k dalam masa 24 jam ni. Jeng..jeng.. akan ada atau takde orang yang berjaya capture nombor pageview mama kali ni? Mari kita sama-sama Menunggu Pengunjung ke 2500k tu.


Pageview setakat pukul 1.40 tadi.






Uish.. berdebar pula menunggunya. Good luck kepada korang ye. Harap kali ni ada yang berjaya. Mama akan accept plus minus 3 dari nombor tu. Kalau ada lebih dari sorang pemenang mama akan pilih yang paling hampir ye.. 


Nak cerita itu je arini.. Mama tengah busy ni.. tataa


14 comments:

  1. Memang tengah jeling-jeling pengira pengunjung itu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. jeling-jeling jangan juling tau hihi gurau aje.. good luck Na

      Delete
  2. Wahhh jom kita pakat tunggu siapakah pemenang nya nanti

    ReplyDelete
  3. Wah ada lagi ya hadiah untuk yang teka view kat blog Adda. Nak join juga lah..

    ReplyDelete
  4. wah , siapa kah yang bertuah tu <3 hihi

    ReplyDelete
  5. Siapalah yang bertuah tu agaknya yaa

    ReplyDelete
  6. 2500039...hahahha....terlepas pandang la...sape la pemenangnya tu kan...

    ReplyDelete
  7. Whoaaa.. nice.. banyak visitor..berjuta jutaaa.. huhu... Tahniahhhhhhh

    ReplyDelete
  8. Alaa dah terlebih hehe.. Tahniah sesiapa yang bertuah dan mama sebab dah 2.5M dah waaa

    ReplyDelete

Words of wisdom