Youtube Performance Tahun 2020 - Cerita Ceriti Ceritu Mamapipie

Breaking

Post Top Ad




Tuesday, December 29, 2020

Youtube Performance Tahun 2020

Lagi beberapa hari lagi akan sampai kita ke penghujung tahun 2020 kan. Mama pun ada terima email sana-sini bagi tau review & recaps in 2020. Salah satunya mama terima email berkenaan Youtube Performance Tahun 2020. Bila dapat email ni tetiba baru teringat mama ada channel youtube sendiri. Hahaa kesian mama ni kan. 






Sebenarnya dah lama mama tak jenguk dan tak update youtube mama tu. Bahan dah banyak tapi semua kelaut. Dan akhirnya mama kuburkan saja video2 tu. Bila lihat balik email ni baru mama perasan ada juga orang yg klik like dan ada juga yang klik dislike. Apapun mama ucapkan terima kasih kepada semua pengunjung yang singgah dan tonton youtube mama. Sesiapa yang belum subcribe tu jemputlah subscribe youtube mama ye

>> YOUTUBE MAMAPP <<




Youtube Performance Tahun 2020






Mama ni bukan pandai sangat buat content. Lagi lah nak buat video bercakap-cakap memang malu ni nak buat video macam tu. Bukan tak boleh buat, tapi mama maluuu . Nak edit video pun tak berapa pandai. Kalau korang tau mana-mana apps yang mudah untuk buat video bgtau la mama ni ye. Alang-alang dah dapat email tentang performance Youtube mama. Maka marilah mama share kat sini sebagai kenangan.- Jom kita tengok sama-sama.  

Mamapp a
When 2020 went off-script, you kept us inspired by uploading 37 minutes of content. Your hard work’s worth celebrating—let’s take a moment to reflect! #MyYearInReview
All-Time Highlights
You joined YouTube 3,209 days ago.
From your first video upload until now, your fans have smashed that like button 576 times!
Your community’s growing–they've left 184 comments and shared your videos 819 times.
2020 by the Numbers
You made 2020 your own. This past year, you gained 156 subscribers and 34,722 new views.
Viewers spent 61,473 minutes watching your videos in 2020!
Your fans can't get enough–your videos received 271 likes in 2020 🤩
#MyYearInReview
You’ve taken the challenge of 2020 head-on, and kept our spirits high. Thanks for being a constant inspiration. Take a screenshot and use #MyYearInReview to share with your fans.


Video Penghargaan - Youtube Performance Tahun 2020




Top Video Di Channel Mamapp

1) Cara Tampal Lencana Guna Gam UHU

View 23.6k




2) Resepi Basque Burnt Cheecake Guna Air Fryer

7.8k


Sememangnya view mama takdelah banyak mana. Tapi alhamdulillah ada la juga orang sudi nak tengok youtuba mama ni. Apapun mama betul-betul menghargai semua pengunjung. Sesapa yang belum subscribe tu jemputlah sub channel mama. Nanti mama sub balik channel korang ye.



10 comments:

  1. Terbaiklah kak Adda.. Teruskan post content yang menarik di Youtube..

    ReplyDelete
  2. Semoga terus sukses..

    Keputusan GA dah keluar :)

    https://ejulz.blogspot.com/2020/12/keputusan-giveaway-by-ejulz-faizzahamir.html

    ReplyDelete
  3. tahniah.. tampal lencana mmg byk view..

    ReplyDelete
  4. Semoga beroleh lebih kejayaan tahun seterusnya.

    ReplyDelete
  5. Wah ada YouTube sendiri rupanya. Kalau mamapipie tak beritahu, saya memang tidak tahu langsung.

    ReplyDelete
  6. kena rajin2 upload ni mama, kak ana pun pelan belajar ilmu YTC ni alhamdulillah lebih kurang sama dengan blog ada teknik seo juga lebih kurang tapi earning mmg laju dari blog hehe :)

    ReplyDelete

Words of wisdom