Dapat Hadiah Kasih Sayang Dari Dana - Cerita Ceriti Ceritu Mamapipie

Breaking

Post Top Ad




Wednesday, October 28, 2020

Dapat Hadiah Kasih Sayang Dari Dana

Seronok betul dunia blogging ni. Sebab walaupun majoriti tak pernah berjumpa tapi hubungan sesama blogger dan rakan-rakan yang rajin berkunjung ke blog mama ni macam dah kenal lama kan. Ada kengkawan blogger yang kenal sejak tahun 2008 masih lagi berhubung sehingga sekarang. Seronok sekali berukhuwah begini. Alhamdulillah, mama Dapat Hadiah Kasih Sayang Dari Dana aka Norhidana Miswan. Jom sama-sama terjah blog Dana di http://misshamakeupstore.blogspot.com/






Beberapa minggu lepas Dana ada dm mama di messenger minta alamat. Katanya nak post hadiah terkejut gak mama. Uish tetiba dapat hadiah. Kata Dana sebagai penghargaan sebab mama rajin komen blog Dana. Wow tak sangka Dana appreciate juga kunjungan mama. Tapi sebenarnya there's two side of the story. Kalau Dana tak rajin singgah blog mama tentu sekali mama pun tak rajin singgah blog Dana kan. So, sebenarnya Dana pun rajin singgah dan komen blog mama tau. Terima kasih banyak-banyak Dana.

Hadiah Dari Dana

Joom tengok apa hadiiah kasih sayang yang Dana beri pada mama

Tada.. inilah hadiahnya.. Wow banyak juga hadiiah yang Dana beri iaitu 2 mask extender dan sebuah tasbih. Alhamdulillah mama suka sangat kesemua hadiah tu. Boleh digunakan sehari-hari.

Surat dari Dana. aww terima kasih pada Dana juga selalu singgah blog mama ni.. love.. love..







Sukanya dengan mask extender yg dana beri ni. Really touch my heart sebab Dana buat sendiri kedua-dua mask ni. Warna dia memang mama suka sangat. Sangat padan bila dikenakan dengan favourite mask mama ni kan. 


Mask extender ni pun matching kan. Mama ada juga mask warna hitam, tentu sekali lagi comel sebab manik-manik tu akan menaikkan seri.

Terima kasih Dana atas semua hadiah ni. Seronok sangat mama terima hadiah. Semoga Dana sentiasa murah rezeki dan semoga hubungan kita berpanjangan.. 


34 comments:

  1. Alhamdulillah sebab akak suka, moga ikatan persahabatan kita kekal selamanya heheheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Amin.. mestilah suka dana.. hadiah ni boleh gunakan hari2. Mama dah rasmikan dah

      Delete
  2. Cantiknya hadiah yang mamapipie dapat.

    ReplyDelete
  3. Itulah tidak berjumpa tapi ukhuwah dalam blog ini sangat bermakna.
    Seronok sebenarnya baca blog rakan-rakan blogger.
    Alhamdulillah boleh terus guna.

    ReplyDelete
  4. Wah murah rezeki, moga makin murah rezeki begitu juga dengan Dana makin murah rezeki.
    Matching la dengan pet Butterfly Sis temanya.
    Cantik.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan.. love tu.. semoga tykang kevin pun murah rezeki

      Delete
  5. Cantik hadiahnya. Tahniah yer mama

    ReplyDelete
  6. Tahniah
    Semoga ukhuwah kekal terjalin

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih wake. Semoga ukhuwah Kita mendapat rahmah

      Delete
  7. wahhhhh cute betul mask extender tu... suka ekin bila kita dapat menjalin hubungan sesama blogger walaupun tak kenal mana..:D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu ekin.. cara paling mudah utk merapatkan.silatjrrahim.dgn blog aje kan

      Delete
  8. seronok berblogging buat kawan2 baru yang tak pernah jumpa pun jadi rapat.. rajin kasi hadiah penghargaan. mmg skrng ni essential kan ada mask extender ni. cantik pulak tu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul siri. Mask extender dah jadi satu kewajipan. Bila boleh berfesyen lagi la best

      Delete
  9. Alhamdulillah..cantik2 hadiahnya..

    ReplyDelete
  10. Alhamdulillah.. Cantik masknya.. Tambahan pula Dana buat sendirikan Kak Adda..

    ReplyDelete
  11. Alhamdulillah. Tahniah mamapp. Murah rezeki kak Dana bagi hadiah :)

    ReplyDelete
  12. alhamdulillah... murah rezeki kak dana!

    ReplyDelete

Words of wisdom