Pageview Bakal Mencecah 2juta, Mama mencari Pengunjung Bertuah - Cerita Ceriti Ceritu Mamapipie

Breaking

Post Top Ad




Saturday, June 27, 2020

Pageview Bakal Mencecah 2juta, Mama mencari Pengunjung Bertuah

Pageview Bakal Mencecah 2juta, Mama mencari Pengunjung Bertuah. Alhamdulillah blog sendu mama sudah hampir mencecah 2 juta view. Walaupun ambil masa lama juga untuk sampai ke angka 2 juta ni sebab ada berhenti berblog selama 2 tahun tapi ada juga peningkatan pageview semenjak mama jadi aktif semula.







Kalau nak tengok pageview di blog ni ada di bahagian bawah sekali sebelah kanan ye..

Pageview sekarang. Lagi 30k akan mencapai 2 juta view. Mama jangkakan bulan depan kut boleh hit 2M

Mama mencari Pengunjung Bertuah

So, Sebagai tanda menghargai pengunjung setia blog mama, maka mama ingin memberikan hadiah istimewa untuk seorang pengunjung bertuah yang dapat capture no 2,000,000 di bahagian pageview di bawah blog mama ni. Mudah sangat caranya. Korang hanya perlu capture aje no tu.







Kepada bakal pemenang sila capture nombor sebagai bukti dan email kepada mama di addahus@yahoo.com ye. Hadiah misteri menanti lucky person tu. Good luck !!


Selain dari pageview by blogger ni mama pun ada pageview by statcounter. Sedang mencari pengunjung k 660000 juga. So, usha juga la 2 pageview ni ye.


12 comments:

  1. Wah, saiapakah agaknya yang bertuah tue..? anyway, tahniah kepada Mama kerana hampir mencapai 2 juta pageviews... hihi saya jea yang masih ketinggalan...

    ReplyDelete
  2. alhamdulillah..memang terbaik la blog ini dapat 2 juta pageview

    semoga pengunjung bertuah itu nanti ..saya orangnya aamiin hahaha

    ReplyDelete
  3. wah tahniah mama, sikit lagi tu nak capai 2 juta. tahniah juga kepada yg bakal bertuah nanti..hehe:P

    ReplyDelete
  4. Tahniah, Mamapp. Semoga terus diberikan ilham untuk menulis.

    ReplyDelete
  5. wah..nak kena datang blog ni selalu la nampaknya..Kami nak rebut hadiah..hahah

    ReplyDelete
  6. Tahniah kak adda.. ummi ni xtaula brape tahun lg nk sampai level kak adda.hehehe..

    ReplyDelete
  7. Wahhh Tahniah tahniah!!! Macam Cik TK ni entah bila la dapat level macam tu...

    Tahniah sekali lagi.. Harap saya dapat jadi pengunjung bertuah tuuu

    ReplyDelete
  8. Fuh, fuhhh! Mantappp! Dah nak dua juuutaaaa PV, bestnyaaaa~
    Tahniahhhhhh .....

    Lagi best kalau dapat captures PV tu...kehh3~

    ReplyDelete
  9. Wahh boleh jadi juga saya boleh jadi pemenang tu..harap2 hehe...tahniah mamapp

    ReplyDelete
  10. Wah tahniah.....semoga terus maju mamapp

    ReplyDelete
  11. Wah.. tahniah Adda,semoga terus succes ya.. ❤

    ReplyDelete

Words of wisdom