Pemenang Giveway Mamapipie Akan Diumumkan Hari Ini - Cerita Ceriti Ceritu Mamapipie

Breaking

Post Top Ad




Thursday, March 5, 2020

Pemenang Giveway Mamapipie Akan Diumumkan Hari Ini

Assalamualaikum semua.. Pemenang Giveway Mamapipie Akan Diumumkan Hari Ini  iaitu sehari lebih awal. Mama janji nak annouce esok kan tapi disebabkan mama sendiri dan excited maka insya Allah Pemenang Giveway Mamapipie Akan Diumumkan Hari Ini juga. 








Alhamdulillah kesemua 93 orang peserta sudah memenuhi syarat. Pihak penaja dan mama pun sudah memilih pemenang. Sebelum tu mama nak minta maaf sebab ada kesilapan dalam post giveaway mama. Kesemua pemenang ada 15 orang, bukan 17 seperti yang mama tulis di post giveaway. Haiii.. mama ni mencongak pun dah fail. Sori ye kawan2.. Total nilai hadiah RM1000


Proses Pemilihan Pemenang

Pihak penaja telah memilih 5 pemenang utama dan telah pun berikan nama pemenang kepada mama.. Kemudian, mama pula membuat cabutan menggunakan random.org bagi memilih 10 lagi pemenang. Rezeki tak pernah salah alamat. Semasa membuat cabutan 2 nama pemenang hadiah utama juga naik tau. Memang rezeki la.. Disebabkan nama dah naik, maka mama membuat 2 kali cabutan lain. Mungkin juga dah tertulis rezeki 2 orang yang baru mama cabut tu.








3 Giveaway akan berjalan serentak dengan pengumuman pemenang

Wah, bestnya.. kepada pembaca setia blog mama, korang ada pelluang untuk menang lagi wang tunai dari penaja tau. Kalau nak tahu lebih lanjut, maka tungguuuu... pengumuman pemenang nanti ye


Bila akan dibuat announcement pemenang tu?

Pengumuman pemenang akan dibuat bila-bila masa saja arini. Mama nak go through sekali lagi post tu.. lepas dah ready nanti mama up post tu ye.

Good luck semua

26 comments:

  1. Ouh 15 orang pemenang. Tak pe mama. Silap sikit biasa 🥰🤗

    Tak sabar nak tengok pemenangnya! Hehehe.

    Wahh, dah menang hadiah utama. Nama mereka pun naik lagi untuk cabutan ya mama. Hehehe.

    ReplyDelete
  2. maaf mamapp pasal bloglist hari tu... harap2 suda setel..hehe

    ReplyDelete
  3. tak sabar nak tau siapa pemenangnya..

    ReplyDelete
  4. wah,,..xsabarnya..mtk2la menang hadiah utama..aamiin

    ReplyDelete
  5. wah,,..xsabarnya..mtk2la menang hadiah utama..aamiin

    ReplyDelete
  6. excited nya tunggu. harapan hati nak la menang hadiah utama, boleh buat beli suplemen shaklee. hehehehe

    ReplyDelete
  7. insya allah kalau rezeki tak ke mana.. semua peserta dah memenuhi syarat. Mama dah pastikan dah semua ikut syarat utama. kalau tak patuhi mama kejar sampai lubang cacing haha..

    ReplyDelete
  8. Wah.. tak sabar nak tunggu pengumuman Mamapp..

    ReplyDelete
  9. Wahh tak sabar nak tunggu ni.. Harap ada rezeki la..

    ReplyDelete
  10. xsempat nk join giveaway.. huhu..

    tahniah utk bakal pemenang.. hehe

    ReplyDelete
  11. debo pulak hati ni.. tahniah buat bakal pemenang la ye.. ^^

    ReplyDelete
  12. Takpelah kak 15 orang pemenang kira rezeki jugak kan.. Biasalah kalau tersilap kira ni kan

    ReplyDelete
  13. moga adalah rezeki buat Aiyan awal tahun ni... amin

    ReplyDelete
    Replies
    1. takpe try join GA terbaru Ni Mana Tau Ada rezeki utk aiyan

      Delete
  14. Jeng3... Mari kita tengok siapa yang kena hehe. Moga2 ada rezeki saya. Aaameen!

    ReplyDelete
  15. berdebarnya nak tungguuuuu

    ReplyDelete
  16. wah siapakah yg bertuah ituuuuu....

    ReplyDelete
  17. Berdebar debar peserta nak tahu siapakah yang bertuah itu..jeng jeng..semoga ada rezeki husniey

    ReplyDelete
  18. Hehe tak sabar nak tau. Tahniah kepada bakal pemenang!!

    ReplyDelete
  19. Replies
    1. Laa ye ke.. takpe try join GA terbaru Ni Mana Tau Ada rezeki

      Delete
  20. mesti para peserta ms baca entry dub dab dub dab kan heheheeh

    ReplyDelete

Words of wisdom