Sepedas Mana Spicy Chicken McNugget - Cerita Ceriti Ceritu Mamapipie

Breaking

Post Top Ad




Monday, February 17, 2020

Sepedas Mana Spicy Chicken McNugget

Sepedas Mana Spicy Chicken McNugget? Korang dah rasa Spicy Chicken McNugget McDonald? Kebetulan mama beli McDonald melalui drive through dan pembelian mama melebihi RM 30. Maka mama dapat free tau Spicy Chicken McNugget Ni.. Sepedas Mana Spicy Chicken McNugget?









Kalau nak Tau meh baca sampai habis.

Ni la promo yang membolehkan mama dapat free je nugget pedas







Risau juga nak makan masa mula2 tu. Teringat ayam McDonald 3x lebih pedas yang mama makan dulu [ http://www.mamapipie.com/2019/09/first-time-makan-mcdonald-ayam-goreng.html ]

Pada gigitan pertama dah nampak isi nugget yang merah tu

Kesimpulannya.. Memang pedas Spicy Chicken McNugget McDonald ni tapi mujur lah tak sepedas ayam 3x pedas yang membunuh tu. Maka, bolehlah kalau nak makan mcm biasa. Pedas dia tu masih ditahap boleh ditelan lagi. So, kepada korang yang suka pedas tu bolehlah cuba nanti ye..

22 comments:

  1. dok la terkejar nk try nugget mcd nih, nak jugak makan zinger kfc yang baru... udahla dua-dua tak sempat try lagi...
    pedas ni mesti sedap... ayam 3xpedas tu pun kenapa lah dah takde lagi, rindu kak oi

    ReplyDelete
  2. nampak sedap.. blm cuba lagi..

    ReplyDelete
  3. nmpk sedap jeee! nk try tp tgh diet.. terpksa tahan nafsu dulu.. huhuhuuu

    ReplyDelete
  4. huhu mcd punya brand..pedas takleh bawak bincang..nasib baik yg ni boleh diterima lagi..

    ReplyDelete
  5. Huwaaa tak sabar nak cuba nanti. Pedas syokk

    ReplyDelete
  6. Aiii teringinnya.. Pedas baru la best makan heheh

    ReplyDelete
  7. Ala sedapnya nugget. Kot sempat habis pantang ni try nugget mcd ni

    ReplyDelete
  8. Boleh try ni. Kita pun suka pedas2.

    ReplyDelete
  9. kalau pedas sangat memang saya tidak tahan untuk menjamah makanan tersebut

    ReplyDelete
  10. ahad hari tu lalu jg dpn mc d tp x teringat nak try sbb mata cuma nampak sunday salted caramel tu je hahaha

    ReplyDelete
  11. not bad. for me tak pedas mana. just nice.

    ReplyDelete
  12. Mmm...kak kalau pedas2ni terpaksa tolak tepi la.

    ReplyDelete
  13. ok boleh la nak cuba. tapi kena pastikan alas perut makan something dulu. hehe

    ReplyDelete
  14. Hari tu order utk anak. Anak cakap pedas. akhirnya diriku yg makan

    ReplyDelete
  15. belum try lagi.. sampai bila free tu ye?

    ReplyDelete
  16. agak pedas bagi saya. tekak orang lain-lain kan. tapi pedas-pedas pun laju jugak masuk mulut

    ReplyDelete

Words of wisdom