Pemenang Top Commentor Bulan Januari 2020 - Cerita Ceriti Ceritu Mamapipie

Breaking

Post Top Ad


Saturday, February 1, 2020

Pemenang Top Commentor Bulan Januari 2020

Terima kasih kepada semua yang rajin singgah blog mama dan tinggalkan komen. Mama betul-betul hargai.. So, sebagai tanda penghargaan mama akan memilih Pemenang Top Commentor Bulan Januari 2020.








Jeng.. jeng.. jeng..

Korang rasa siapa?

Pemenang Top Commentor Bulan Januari 2020









Tahniah kepada Mimie kerana menjadi Pemenang Top Commentor Bulan Januari 2020. Banyak komen yang ditinggalkan tu. Ada 37 komen semuanya. Saingan sengit dari Dana 33 Komen.

Terima kasih banyak-banyak juga kepada kesemua Top 10 Commentor Bulan Januari 2020. Mama sayang korang.

Terima Kasih DanaUmi NazrahSha Mohamedadianiez AIDA, kak Suria AmandaKak SueSunah SakuraAbd Kadir Rusdi dan AisNy.

Widget Top Commentor akan Disable Buat Sementara

Kat sini mama dengan rasa kecewa nak bagitau widget Top Commentor mama ni membuatkan loading blog mama semakin slow. Penat tau mama cari widget top commentor yang tak effect speed blog. Masa awal-awal guna dulu tak slow macam ni. Tapi lately  dia buat blog mama sangat slow loading. 

Disebabkan mama sendiri tak suka menunggu blog sendiri loading terlalu slow, maka, terpaksalah mama disable kan dulu widget ni sementara mama cari widget lain yang tak effect speed blog. Kalau korang ada code Top Commentor boleh share dengan mama. Email mama pun boleh juga addahus@yahoo.com. Tolong la mama ni ye. Kesian mama.. haha kesian pada diri sendiri gitu..

30 comments:

  1. Bila lah nama ummi nk masuk top 1o ni mama..hihi.. ummi slalu blogwalking je...xtinggal jejak..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aloloo bw pun mama appreciate sgt2..tq Tau😘

      Delete
  2. Alhamdulillah tahniah untuk semua. Sebab tu la kot mama, ramai yg buang widget ni 😁

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ye la tu.. huhu.. lambat sgt loading nya jadi boring plak menunggu

      Delete
  3. Laa, baru nak tampal untuk dedikasikan kepada pengomen. Dah gini..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Try dulu aien.. mama awal2 dulu ok baru skrg dia buat hal

      Delete
  4. Baru masuk widget ni..huhu..
    tahniah kpd semua pemenang..

    ReplyDelete
  5. Tahniah yang berjaya. Tak sangka pula widget commentator boleh perlahankan blog.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mama orrasan mmg Ada effect sebab sesetgh blogger yg letak widget mama krna tunggu lam utk loading

      Delete
  6. tahniah depa semua ni memang rajin mengomen.. xdan nak kejar..
    Mama.. ni suggestion je mana tau blh apply. ct nye code utk komentator on bila time nak tengok sapa top commentator je. lepas tu memang off. sebab tamo juga widget banyak2 di blog.

    ReplyDelete
    Replies
    1. good suggestion juga.. tapi rasa2 berhasil tak? nanti ama nak cuba lah ujung bulan ni

      Delete
  7. Tahniah semua top komentator. Cuba letak widget tu dalam pages pulak tgk slow ke tidak

    ReplyDelete
  8. Kena amik widget dari blogspot je Adda..yang tu ok...

    ReplyDelete
    Replies
    1. kak.. blogger widget yg mana tu.. tak jumpa pula la masa nak add tu

      Delete
  9. sib baik aida sempat menyelit di tangga terbawah :)
    ha ha ha ha...

    ReplyDelete
  10. aha widget tu memang slow loading...dulu pernah letak gak, tapi buang semula sebab tu la..tak suka..huhuhuhu

    apapun, tahniah kepada semua pengomen termasuk diri sendiri..hahaha

    ReplyDelete
  11. tahniah semua yg tersenarai. tq juga kepada semua yg rajin singgah sini

    ReplyDelete
  12. tahniah utk semua! keep on blogging ya!

    ReplyDelete
  13. Wah.. tahniah pada to commentator..

    ReplyDelete

Words of wisdom