Menjalani Terapi Elektron di Cosmo Dr Shah Alam - Cerita Ceriti Ceritu Mamapipie

Breaking

Post Top Ad


Tuesday, February 25, 2020

Menjalani Terapi Elektron di Cosmo Dr Shah Alam

Sabtu lepas mama secara very unplanned telah pergi Menjalani Terapi Elektron di Cosmo Dr Shah Alam. Asalnya nak hantar Pak mertua tapi mama dipaksa ayah Syafi Menjalani Terapi Elektron di Cosmo Dr Shah Alam juga.









Sebenarnya dari Hari Khamis lagi mama dah mengalami sakit belakang yang menyucuk. Memang sakit sangat sampai berdiri, duduk dan tidur pun Tak selesa. Sakitnya tu dari pinggang hingga menjalar seluruh kaki sebelah Kiri. Mama Kan memang Ada maslah tulang belakang. Baca sini http://www.mamapipie.com/2020/01/result-x-ray-tulang-belakang-mama.html








Current location Cosmo Dr sehingga 15 Mac 2020. Kalau korang nk ke sini kena cecepat datang sebelum dia berpindah ke tempat lain

Bagus betul purpose showroom Ni. Ianya percuma untuk semua pengunjung tapi dia aim utk jual di hospital, rumah org tua, etc.

Bagaimana Kaedah High Electric Field Cosmo Dr

Basically mama yang noob ni memang terkejut dengan rawatan Ni. Ingatkan lama 40 minit tu tapi rupanya Tak terasa pun sebab health advisor adik Hair tu very talkative and informative sepanjang treatment. Tetiba habis dah masanya haha.. mama rasa terhibur juga. Sempat juga berjumpa dengan seorang pakcik yang dapat cure sakit belakang. Sakit belakang dia lagi teruk dari mama. Ada orang penghidap asma kronik juga sudah tak perlu gun inhaler start Dari first visit lagi.

Sebenarnya kaedah penyembuhan adalah melalui tubuh badan kit sendiri. 

Kesan Selepas First Treatment
Semasa treatment memang takde rasa apapun.


Semasa treatment Tu memang takde Rasa apa2 Lansing. Ibarat duduk saja-saja. Tapi bila Di test dengan alat cas detector memang kuat juga bacaannya sampai level 90. Kalau nak rasa kesiannya korang kena datang 5  kali tau.

Bagi mama, selepas treatment memang Masih sakit lagi. Tapi selepas 24 jam tetiba kesakitan di sebelah kaki kiri mama berkurang. Tinggal sengal aje. Alhamdulillah I am so happy. Sekarang ni dah beransur pulih dah mama tapi bukan 100% la.. alhamdulillah


Maklumat Cosmo Dr boleh rujuk di FB link di bawah

Cosmo Goodness Malaysia Sdn Bhd - Home | Facebook

19 comments:

  1. menarik. I'd love to know more on this

    ReplyDelete
    Replies
    1. ray try coming here.. ada byk cawangan.. mmg interesting bila dgr diorg share kisah diorang

      Delete
  2. Pertama kali dengar rawatan begini.

    ReplyDelete
  3. Akak pernah buat rawatan lebih kurang macam ni...tahun lepas tp kat KPJ la...dia guna elektrik

    ReplyDelete
  4. moga terus sihat dan pulih la kaki akak tu ye kak...
    tak salah kita cuba pelbagai rawatan alternatif kan

    ReplyDelete
  5. alhamdulillah. semoga makin terus sihat ye mama. kami semua mendoakan kesihatan mama. aamiin

    ReplyDelete
  6. terima kasih di atas perkongsian.. semoga sihat sepenuhnya..

    ReplyDelete
  7. Info yang berguna ni... saya pun selalu sakit belakang dan tulang peha, tapi tak pernah periksa😅.

    ReplyDelete
    Replies
    1. jgn dibiarkan mell.. nanti jadi macam mama.. pegi la check doktor

      Delete
  8. tq semua atas doa.. amin.. semoga korang semua pun sentiasa dalam keadaan sihat ye

    ReplyDelete
  9. yang sakit tulang belakang boleh terima rawatan macam yang akak buat ni.perkongsian yang bagus

    ReplyDelete
  10. Wah menarik nie Adda.. tq for sharing ya. Semoga Adda terus sihat dan sembuh sepenuhnya ya..

    ReplyDelete
  11. memang best terapi ini.. Sha doakan kak adda diberi kesembuhan.. aamiin..

    ReplyDelete
  12. bayaran dia mahal ke, Mama?mr hubby saya selalu gak mengadu sakit belakang ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. FREE je fieza.. suruh la dia cuba. ada banyak cawangan try masuk FB dia. pengalaman pakcik yg 2 tahun sakit blekang. nak naik basikal, duduk pun x boleh. selepas beberapa minggu dia dah mula naik basikal balik dah tau

      Delete
  13. rawatan mcm ni nothing to lose. free dan kesan sampingan pun x teruk berbanding trauma pembedahan etc

    ReplyDelete

Words of wisdom