Dapat Hadiah Dari Anies - Cerita Ceriti Ceritu Mamapipie

Breaking

Post Top Ad




Thursday, February 13, 2020

Dapat Hadiah Dari Anies

Assalamualaikum semua. Maaf harini mama busy. Malam baru sempat nak buat post. Korang nak tau, Dapat Hadiah Dari Anies tau. Terkejut juga mama mula-mula ingatkan barang dari Lazada. Bila tengok alamat pengirim terus mama rasa excited. Ada masa korang pergilah jenguk blog Anies http://aniesandyou.blogspot.com/

Jom tengok apa hadiah yang mama terima tu

 Jeng.. jeng.. jeng.. bukan satu tapi 3 barang yang mama dapat tau.. suka.. suka.. Mama dapat alas gelas/ glass coaster yg comel, fridge magnet dari Vietnam, Dan..

Mesti korang tertanya2 apa dia barang yng ada gambar burung hantu cute tu kan

 Kalau lipat Macam Ni Tau Tau?

 Yeah dapat wallet.. Suka sangat

Nota dari Anies.. tq Anies.

Mama pun seronok bila Anies rajin singgah blog mama. Semoga ukhuwah kita berpanjangan.

22 comments:

  1. tahniahnyer makk.. :p
    wak x dpt hadiah lg dr anies nih..

    ReplyDelete
  2. Murah rezeki mama ..hehe alhamdulillah

    ReplyDelete
  3. Amin.. moga mama semakin murah rezeki. Tq semua

    ReplyDelete
  4. wahh bestnya kak, cantik ole-ole nya tu

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah rezeki akak dapat hadiah

    ReplyDelete
  6. Tahniah kak. Best dapat hadiah...

    ReplyDelete
  7. Alhamdulillah sampai juga... sy risau juga bla tgk sampul tu menggelembung sbb purse tu...

    sama2 ;-)

    ReplyDelete
  8. cantik ole2 tu especially purse..comel...

    ReplyDelete

Words of wisdom