Sesi Persekolahan Tahun 2020 Bermula - Takwim Persekolahan Tahun 2020 - Cerita Ceriti Ceritu Mamapipie

Breaking

Post Top Ad


Thursday, January 2, 2020

Sesi Persekolahan Tahun 2020 Bermula - Takwim Persekolahan Tahun 2020

Assalamualaikum semua.. Terima kasih kepada sesiapa yang dah join GA mama. Kepada yang belum join tu jemputlah sama-sama memeriahkan ye. Hari ini Sesi Persekolahan Tahun 2020 Bermula dah. Walau bagaimanapun semalam ada negeri yang mula sekolah, kan.  Maka, rutin seorang mama merangkap supir, tukang masak dan tukang cuci semua pun bermula semula. Selamat kembali kepada tugas-tugas rutin kepada semua guru dan ibubapa ye. Sesi Persekolahan Tahun 2020 Bermula - Takwim Persekolahan Tahun 2020







Takwim Persekolahan Tahun 2020
Sini mama nak share Takwim Persekolahan Tahun 2020 bagi rujukan mama juga ni. Bolehlah rancang percutian (almaklumlah kuat berjalan hihi)


PENGGAL PERSEKOLAHAN TAHUN 2020
KUMPULAN B : Sekolah-sekolah di Negeri Perlis, Pulau Pinang, Perak, Selangor, Negeri Sembilan, Melaka, Pahang, Sabah, Sarawak, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur, Labuan & Putrajaya TAHUN 2020









PENGGAL PERSEKOLAHAN TAHUN 2020
KUMPULAN A :
Sekolah-sekolah di Negeri Kedah, Johor, Kelantan dan Terengganu TAHUN 2020

Cuti Perayaan tahun 2020




12 comments:

  1. Syiok la ni nak merancang cuti. ^^

    ReplyDelete
  2. tq share takwim nih kak, seronok la diaorang baru mula sekolah dah dapat cuti lama masa CNY, isnin 27hb tu cuti ganti lah kan kak?

    ReplyDelete
  3. Mula2 benda utama tengok ialah bila public holiday.. Haha

    ReplyDelete
  4. ni aida dah print. tempek kat rumah.
    mesti nak amik tahu ni.
    plan nak jjcm.
    nurin pt3 lagi.

    ReplyDelete
  5. waalaikumussalam. yeah kembali menjadi super mom. soal cuti panjang belum difikir lagi. haha

    ReplyDelete
  6. Masa anak-anak masih bersekolah senang nak rancang percutian. Kalau dah masuk universiti atau kerja, susah sikit sebab cuti tak sama.

    ReplyDelete
  7. Terima kasih share takwin nie Adda.. walau anak Kak Sue aliran sekolah lain tapi sekolah yang baru nie ikut cuti sama macam sekolah lain kat Malaysia nie.. lega..

    ReplyDelete
  8. tgh pening camner nak buat lesson plan subjek BI ting 4 yg dah bertukar sukatan kpd KSSM. Terasa stress spt masa praktikum dulu...

    ReplyDelete
  9. tak sabar nak tengok anak sendiri sekolah :)

    ReplyDelete
  10. Dah mula kena plan cuti sekolah anak apa aktiviti bermanfaat kena buat

    ReplyDelete
  11. tak lame lagi chinese new year... x sabar cuti .. haha

    ReplyDelete
  12. Memang tengah mencari info takwin sekolah nie... terima kasih la ya kongsikan dalam entry nie...

    ReplyDelete

Words of wisdom