Pengumuman Giveaway Tahun Baru 2020 Mamapipiedotcom - Cerita Ceriti Ceritu Mamapipie

Breaking

Post Top Ad


Thursday, January 30, 2020

Pengumuman Giveaway Tahun Baru 2020 Mamapipiedotcom

Pengumuman Giveaway Tahun Baru 2020 Mamapipiedotcom. Alhamdulillah, mama terima banyak penyertaan bagi GA mama tahun ni. Thank you semua yang support mama. I love u ols tau. Psst.. korang yang belum join giveaway mama tu jemputlah join ye. Jangan lupa join tau.. Esok pukul 11.59 malam GA akan ditutup so masih sempat lagi nak join. Kepada semua peserta sila check semula nama korang dan hadiah pilihan di link bawah ni.









Pengumuman Giveaway Tahun Baru 2020 Mamapipiedotcom






 http://www.mamapipie.com/2020/01/giveaway-tahun-baru-2020.html

Disebabkan ramai yang memilih hadiah ke 4, maka mama akan tambah satu lagi cabutan untuk hadiah ke 4. Maknanya untuk hadiah ke 4 ada 2 cabutan.


  • Cabutan pertama = RM50
  • Cabutan kedua = RM30


Bagi hadiah yang ada sorang peserta saja, maka automatik peserta tu akan dapat hadiah tu ye. Mama lihat hadiah no 1 cuma ada sorang saja yang berminat. So, kalau tiada orang lain nak pilih hadiah No 1, maka automatik hadiah tu akan jadi milik Anum.

Good luck semua peserta. Thanks again support GA mama..

18 comments:

  1. moga adalah rezeki dana kak... amin

    ReplyDelete
  2. moga blog akak lebih ngetop lagi untuk tahun 2020 ini

    ReplyDelete
  3. Semoga ada rezeki akak jugak...amin...eh bukan akak sorang semua yang join laaa

    ReplyDelete
  4. congrats mamam sbb bjaya buat GA letopsss

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihii letops ke.. insya allah atas sokongan korang semua juga. tq support mama

      Delete
  5. Tahniah kepada mereka yang menang.

    ReplyDelete
  6. Tahniah MP mestilah happy kalau GA dapat sambutan kan ;-)

    ReplyDelete
  7. Good luck buat semua yang join

    ReplyDelete
  8. sengit tol hadiah no.4 ni..hihi..moga ada rezeki..aamiin

    ReplyDelete
  9. goodluck semua..sorry kak rabia x sempat nak join . tahniah kpd winner

    ReplyDelete
  10. te semua sudi support GA mama. Sayang korang ketat2.. sesapa yg belum join tu masih sempat lagi nak join tau

    ReplyDelete
  11. Tak sabar nak tunggu akak umum pemenang. Siapa yang bertuah tu nanti ya

    ReplyDelete

Words of wisdom