Dapat Surat Dari Google AdSense - Cerita Ceriti Ceritu Mamapipie

Breaking

Post Top Ad




Thursday, January 16, 2020

Dapat Surat Dari Google AdSense

Walaupun harini mama on medical leave tapi post blog masih tetap kelaut huhu.. Sama la dengan mood mama yang kejap ok kejap kelaut juga ni hihi.. Nak cerita semalam mama ada Dapat Surat Dari Google AdSense. First time dapat surat dari En Google tentulah excited. Sebelum Tu jemput baca perjalanan mendapat Google AdSense kat sini:

  • http://www.mamapipie.com/2019/08/penantian-11-tahun-akhirnya-blog.html









Walaupun income dari Google AdSense mama takdelah banyak sangat tapirasa seronok sebab mama akhirnya dapat juga merasa aka menjamah sikit Tq to sifu AdSense Wayne Harraz. Boleh visit blog beliau kat sini..http://www.wayneharraz.com/


Rasa seronok sangat macam dapat surat cinta pula.


Rupanya surat ni adalah pemberian no ID pin Google mama.. hihii suka.. suka.. Guane Tu dapat no pin pun dah suka. Tapi income dari GA ntah bila la mampu cash out kih kih kih.. takpelah mama ok je. Slow and steady.







Psstt. Korang yg belum join giveaway mama Tu bila nak join haaa... Kikiki gurai je..jemput lah join tau sesapa yg belum join. Kepada yang dh join tu mama appreciate sngat2. Tq support mama

41 comments:

  1. Wah dah dapat surat ya.. tahniah Adda..

    ReplyDelete
  2. Sedih.. google adsense ejulz dah x dpt 😢

    ReplyDelete
  3. Tahniah... InsyaAllah... One day Mamapp akan menerima income GA tu... Sama-samalah kita mencari rezeki yang halal

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah. Pasti akan ada hasilnya 💪

    ReplyDelete
  5. Tahniah mama dah dapat surat cinta. Aien punya masih kena reject. T^T in shaa Allah for sure ada hasilnya. ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Insya Allah Ada rezeki aien nanti.. don't give up tau

      Delete
  6. Wah. saya pun x ada adsense lagi.

    ReplyDelete
  7. Tahniah
    Mudah2an ada rezekinya nanti.

    ReplyDelete
  8. tahniah mama..dah boleh slow2 menabung dgn adsense pasni..hehe

    ReplyDelete
  9. semangat mamapipie aku dah po beberapa kali sebelum di banned he he jadi sedih ingat hal itu

    ReplyDelete
    Replies
    1. kesiannya.. kenapa sampai kena banned. buatlah rayuan semula..

      Delete
  10. wahhh best tu kak, moga ada rezeki dan makin ngetop blog akak nih

    ReplyDelete
  11. No pin kena mints atau google beri sendiri?
    Hehe saya ni belum ada kerajinan nak letak iklan Google AdSense.
    Mamapipie, harap keputusan medical tu ok ye.

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak perlu minta NA nanti dia akan pos kepada address kita.. tq NA keputusan xray mama tu nanti mama ceritak. tapi so far alhamdulillah takde yg terlalu serius

      Delete
  12. semoga berjaya mendapatkan pulangan adsense pada masa terdekat. tahniah!

    ReplyDelete
  13. Sy pun tengah tggu surat tu sbb x verified lagi ads x muncul. Haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aikk.. ad dah Boleh keluar once dah approved.. Cuba check lieyza dh masukkan coding ad x Dlm blog?

      Delete
  14. alhamdulillah, tahniah mama...keep it up, update selalu, naikkan trafik, insya'Allah merasa juga nanti...hihi

    ReplyDelete
  15. surat pertama ni memang aida simpan lagi.
    kenangan :)

    ReplyDelete
  16. Alhamdulillah.. Tahniah kak Adda..

    ReplyDelete
  17. Alhamdulillah. Tahniah mama, tak lama lagi adala hasilnya tu

    ReplyDelete
  18. seronoknya. semoga murah rezeki mama.. ;)

    ReplyDelete
  19. Kak macam mana nak dapatkan surat no pin ni. Saya tak tahu sampai sekarang.. Hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Rasanya bila Kita masukkan address Kita Dlm setting> account> address then lepas tu Baru dia akan ha tar pin ufk verify address kita

      Delete
  20. Tahniah mama! Saya tengah menghitung hari nak cash out, harap bulan ni dapat cash out la..aamiin

    ReplyDelete
  21. Hehe. Macam dapat surat cinta seronoknya ya. Ruby pun tak dapat lagi.

    Sikit² lama² membukitlah $ dalam akauan mamam tu. Hehe

    ReplyDelete

Words of wisdom