Tahniah Top Commentor Blog Mamapipie Bulan November - Cerita Ceriti Ceritu Mamapipie

Breaking

Post Top Ad


Tuesday, December 3, 2019

Tahniah Top Commentor Blog Mamapipie Bulan November

Huk aloh.. mama ni selalu terlepas nak screenshot carta top pengomen mama.. tapi rasanya masih belum terlambat untuk memilih pemenang bagi Top Commentor mama bagi Bulan November. Tahniah Top Commentor Blog Mamapipie Bulan November.








Result as of harini kul 12.20pm


Tahniah Sha kerana rajin komen Di blog mama. Rasanya details Sha mama dah ada  tapi mama takut tak jumpa.. Nanti email je la ye details Sha pada mama..

Terima kasih yang tak terhingga pada Top 10 Commentors blog mama.. mama appreciate it very much.. sayang korang ketat-ketat..






Sha Mohamed (30 Loves), norhidana (26 Loves), Azhafizah MN (25 Loves), dear anies (25 Loves), adianiez AIDA (20 Loves), Mimie (20 Loves), SalbiahM (19 Loves), Abd Kadir Rusdi (18 Loves), Warisan Petani (12 Loves), dan Rabiahtul adawiyah (11 Loves).

Terima kasih Dan terima kasih juga kepada silent reader dan semua pengunjung yang lain..❤️❤️






28 comments:

  1. susahnya nk kalahkan kak sha tu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. bila berusaha dengan keras pasti bisa kan keep spirit Norhidana

      Delete
  2. lepas ni nak komen banyak2 la supaya boleh jadi no 1 hehehe...

    ReplyDelete
    Replies
    1. silakan dana.. mana tau ada rezeki dana bulan 12 ni

      Delete
    2. sayapun nak komentar banyak tapi just try nombor three it's hard to beat 1st 2nd

      Delete
  3. komen lagi,nak lebih banyak dari k sha hehehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. kikiki.. Chayook.. Chayook Dana.. You can do it..

      Delete
  4. alhamdulillah...tahniah uols...kita da lama tak blogwalking sini..

    ReplyDelete
    Replies
    1. mama pun mcm dah lama x singgah blog sunah le.. ok satgi mama singgah ye

      Delete
  5. Tahniah Sha mohamed, dia memang rajin singah blog kawan- kawan kan...

    ReplyDelete
  6. wahhh tahniah sume pengomen tegar!

    ReplyDelete
  7. alhamdulillah tahniah untuk semua ^_^

    ReplyDelete
  8. Tahniah semua yg singgah blog mama.. mama sayang korang

    ReplyDelete
  9. Wahh tahniah semua. Kene komen banyak juga lepas ni

    ReplyDelete
  10. Huyooo... hebat semuanya... Kalah teman...

    ReplyDelete
  11. Alhamdulillah.. Terima kasih kak Adda..

    ReplyDelete
  12. I yang penting masuk senarai nak mencabar Sha dan anies rasanya berat lagi he he,

    ReplyDelete
  13. tahniah sha..memang antara pengomen yg rajin dia ni.

    ReplyDelete
  14. Eh...nama saya ada. Thanks mama jugak support blog saya

    ReplyDelete

Words of wisdom