Shopping Di Ninso Kompleks PKNS Shah Alam - Cerita Ceriti Ceritu Mamapipie

Breaking

Post Top Ad




Monday, December 23, 2019

Shopping Di Ninso Kompleks PKNS Shah Alam

Korang mesti dah tau Di Kompleks PKNS Shah Alam sekarang sudah dibuka kedai RM 2.10 yang bernama Ninso sejak Hari Sabtu lepas. Kami sempat singgah keesokan harinya dan sempat Shopping Di Ninso Kompleks PKNS Shah Alam ni.

View depan kedai. Tempat ni dulunya Gedung Harian. Dulu mama suka juga singgah sini.







Memang banyak sangat produk menarik dijual kat sini. Paling mama suka sebab Ada jual pasu pokok, Baja Dan alatan gardening. Hampir semua barang ada dijual di sini Dari bawang, stationery, jajan, sampailah mainan budak, accessories dan pelbagai beg lagi

Penuh bakul kitaorg.. kalau satu barang RM 2.10 tapi kalau dah sepenuh  bakul ni rasanya berapa la kena bayar ye








Tu dia.. tah apa2 je la  yang kami beli ni.. Yang bestnya conveyor Di cashier ni panjang so boleh letak barang awal2 Sambil beratur

Tu diaa.. haha banyak gak melayang dengan impulse buying kami. mama lihat ramai yang beli byk macam kami juga haha.. apakan daya dah terjebak

So, lepas ni senanglah mama nak cari barang best yang murah.. Semasa mama pergi tu ada krmpen like n share NinsoWM Di Fb. Maka dapatlah mama 2 free gift berhpa jajan dan biskut roll. Alhamdulillah rezeki




19 comments:

  1. Wah best nie.. boleh Kak Sue singgah juga nanti..

    ReplyDelete
  2. mmg tak boleh masuk kedai 2.10 ni..alergik. sbb dari cadang nak cuci2 mata, lalu ter penuh bakul. haha

    ReplyDelete
  3. Antara kedai paling bahaya dan berhantu ni kak heheheh

    ReplyDelete
  4. Menarik ni mamapipie, konsep yang sama macam Eco Shop..
    Berbaloi-baloi..

    ReplyDelete
  5. Kategori kedai bersaka jugak ni. Haha 😂

    ReplyDelete
  6. ninso ni mmg my fav place la tmpt shopping ada ja brg yg xmasuk akal nak beli haha..kbykan brg dapur sha beli dkt sni..jimat hahhaa

    ReplyDelete
  7. Adooo.. rindunya nak menyaka. haha

    ReplyDelete
  8. eh ada satu ninso kat rumah aku ni.. dekat je.. tapi aku masih berjaya elak lagi..haha

    ReplyDelete
  9. Uit murah harga barang di Ninso ye kak.. Kalau saya pun mahu habis banyak di Ninso. Nak nak part barang hiasan.

    ReplyDelete
  10. oo bersaka rupanya.. patut laa haha.. dah pergi sekali lagi aritu.. saka ambil duit lagik haha

    ReplyDelete
  11. Dkt area umh mak pn ada juga ninso tp tk pernah singgah lg

    ReplyDelete
  12. seriuss lah bra harga RM2.10?! MURAHNYAAA hahaha. alaa kat shah alam, jauh dari negeri sembilan. takpeee, nanti kalau ada rejeki lalu sana nak singgah! hikhikk

    ReplyDelete
  13. Bahaya masuk kedai ni. Hehehe. Tapi nanti nak singgah jugak.

    ReplyDelete
  14. Suka gak masuk Ninso ni. Suka beli pinggan mangkuk putih. Murah pulak tu kan. Berbaloi beli banyak macam kedai Eco RM2 gak.

    ReplyDelete
  15. ni kedai puaka ni..haritu cuya pergi juga ninso di melaka..kecik je....tapi kira okay lh dpt merasa barang murah..hehe

    ReplyDelete

Words of wisdom