Kedai Makcik Chapati Shah Alam Menu Latest Dan Harga - Cerita Ceriti Ceritu Mamapipie

Breaking

Post Top Ad


Wednesday, December 4, 2019

Kedai Makcik Chapati Shah Alam Menu Latest Dan Harga

Beberapa minggu lepas mama dan ayah syafi sama-sama bercuti. Selalunya kami ni kalau sama-sama cuti mesti akan bersarapan di kedai Makcik Capati. Boleh baca post mama di sini [ Kedai Makcik Capati Seksyen 8 Shah Alam ]. Dalam post tu mama takde letak harga menu rasanya, so, kat sini mama nak share Kedai Makcik Chapati Shah Alam Menu Latest Dan Harganya.. 

Jom kita tengok

Kedai Makcik Chapati Shah Alam Menu Latest Dan Harga






Lauk yang mama order Kali ni.. Kari ayam







Sambal sardin

Capati gebu gebas..

Inilah menu Dan harga

Mama tak pernah suka capati tapi pengecualian hanya di kedai Makcik Capati saja tau. Capati kat sini sangat lembut dan tak terlalu kering. Kuahnya pula sedap dan banyak pilihan. Kalau korang tak percaya korang try la sendiri. Mama pernah kenalkan pada kawan mama berketurunan India dan dia sendiri sangat pandai buat capati. Tapi bila dia rasa capati dari kedai ni, dia pun dah addicted dengan capati Makcik Capati..Sapa penah rasa capati ni, angkat tangat!




15 comments:

  1. Ni boleh masuk wishlist bila ke shah Alam ni.

    ReplyDelete
  2. Try la mmg sgt sedap capati ni tau. Makan dgn Kati Iman pun sgt sedap

    ReplyDelete
  3. unik sambal sardin dia tabur cili. Kari ayam tu mesti sedap kan mamapp

    ReplyDelete
  4. nampak besar chapati nya kak... dana suka chapati layan panas-panas, dana suka makan gaya macam roti pita tu heheheh balut2

    ReplyDelete
  5. kenapalah makanan best2 banyak kat shah alam je... huhuhu

    ReplyDelete
  6. Makan capati la bagus. Kurang minyak kan. Best tengok gambar makanan

    ReplyDelete
  7. Saya suka capati. Kerana ianya lebih sihat

    ReplyDelete
  8. Ana pun suka capati. Sesuai utk yg diet kan.

    ReplyDelete
  9. nyum nyum sedapnya tengok gambar2 makanan ni ^_^

    ReplyDelete
  10. Huyooo sedap tuu... lama dah tak makan capati... Selalu tu di capatikan ajer...

    ReplyDelete
  11. Sedapnya capati makan dengan sambal sardin.. kesukaan Sha nie..
    Tengok capati dia pun dah terliur..

    ReplyDelete
  12. jujur belum lagi pernah makan capati suatu nak cari kat Indonesia semoga ada yang jual

    ReplyDelete
  13. Saya minat giler capati tapi jarang jumpa yang sedap. Thanks share

    ReplyDelete

Words of wisdom