Dapat Hadiah Dari Abam Kie - Cerita Ceriti Ceritu Mamapipie

Breaking

Post Top Ad


Monday, November 25, 2019

Dapat Hadiah Dari Abam Kie

Mama dah dapat hadiah dari Abam Kie kerana tersenarai dalam top 4 Cabaran Pengomen Tegar Blog Abam Kie. Yeee... I am happy. Mama terima hadiah ni minggu lepas. Alhamdulillah rezeki mama dapat buku resepi masakan daging.. Seronok lah mama nak refer resepi nanti.






Tada.. ini lah hadiah yang mama terima.. Terima kasih Abam. Mama memang suka baca resepi dan try resepi.

Name card Abam Kie. Cantik dan menarik card Abam Kie ni. Menggambarkan seorang pendidik dengan color pencil tersusun gitu

2 resepi kegemaran mama pun ada dalam buku ni. Boleh lah cuba nanti.







Sebenarnya memang mama tak sangka tersenarai dalam top 4 pengomen tegar Abam Kie. Rasanya mama dah jarang blogwalk macam dulu. Baru beberapa hari ni je mood tu baru nak ada. Terima kasih sekali lagi ye Abam semoga bertambah murah rezeki Abam.

Nak tanya ni.. tetiba mama terfikir nak buat GA. Agak-agak korang nak join tak kalau mama buat sempena akhir tahun ni?


24 comments:

  1. Wah bestnya akak dapat hadiah buku resipi

    ReplyDelete
  2. Seronok la mama dapat buku resepi baru. ^^

    ReplyDelete
  3. bestnya, lepas ni mesti macam-macam masakan boleh cuba kak

    ReplyDelete
  4. Syukurlah hadiah tu sampai dgn aelamat. Jika mama nak buat contest, sila tag abe kie deh? Nak join sambil sokong sesama rakan blogger.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq Abam.. insya Allah nanti mama.jemput he.. tq mama.suka hadiah ni

      Delete
  5. wah bestnya dapat buku resepi, boleh cuba resepi baru pasni..hehe
    tahniah kak :)

    ReplyDelete
  6. Seronoknya hadiah buku resepi. Syoklah lepas ni cuba-cuba resepi baru 😊

    ReplyDelete
  7. tahniah mama. selamat memasak ye

    ReplyDelete
  8. Wah best tu dapat hadiah buku resepi. tahniah mamapp

    ReplyDelete
  9. Congratulations on winning the gift.
    Kalau mama buat giveaway, saya rasa mesti ramai yang nak join :)

    ReplyDelete
  10. tahniah mama :) selamat memasak , nanti boleh saya datang rumah nak makan . Heheheh :)

    ReplyDelete
  11. aida memang suka dgn buku resepi :)
    tahniah ye.

    ReplyDelete
  12. Tq semua alhamdulillah murah rezeki mama. Insya Allah nnati mama buat GA korang join tau

    ReplyDelete
  13. Tahniah MP rezeki dapat buku resepi :-)

    ReplyDelete
  14. tahniah..seronok blogging ni..bila di hargai..JM tgu ujung tahun baru nk bg kat top komen heee

    ReplyDelete
  15. anies dapat resepi ikan kat sini pun dapat tahniah memang patut

    ReplyDelete
  16. Wahh.. Bestnya dapat buku resepi tu. Tahniah, Mamapipie.

    GA apa tu. Nak lah juga join. Hihi..

    ReplyDelete
  17. Congratulation ya kak dah dapat buku resipi..

    Salam kenal kak..

    ReplyDelete
  18. Alhamdulillah rezeki mama.. tq ye

    ReplyDelete

Words of wisdom