Top Commentor Blog Mamapipie Bulan Ogos 2019 - Cerita Ceriti Ceritu Mamapipie

Breaking

Post Top Ad


Sunday, September 1, 2019

Top Commentor Blog Mamapipie Bulan Ogos 2019

Alhamdulillah.. bulan Ogos telah pun berakhir.. Welcome September semoga bulan September akan lebih baik dari bulan-bulan sebelumnya.. Kat sini mama nak announce Top Commentor Blog Mamapipie Bulan Ogos 2019..

Tadaa.. pemenangnya adalah Sha http://kasihkuamani.blogspot.com/

Sha Dan Anies beza satu komen je.. Apapun mama nak ucapkqn terima kasih kepada Sha, Anies, Aida, Warisan Petami, Rabia, Amy, Jannah, kak SA, Sunah Sakura Dan Ray kerana selalu datang Dan tinggalkan Komen di sini. Mama love ❤️ u ols..mmuahh

Nanti Sha sila email detail Kepada mama.ye.. addahus@yahoo.com..


22 comments:

  1. tahniah..heheh first time nama saya masuk carta dalam top pengomen blog kak..hehe

    ReplyDelete
  2. tahniah semua yang tersenarai..pengomen terbaik ni

    ReplyDelete
  3. Tahniah semua... huhu susaahnya nak masuk dalam carta mamapipie nie tau haha.. walaupun selalu juga tinggalkan komen..

    ReplyDelete
  4. wow amazing nama ray ade lagi. tp kenapa komen selalu kurang ? sobs
    mama refresh ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bukan sebab mama refresh ray.. sebab widget mama tu akan update based on 30 or 31 days.. bukan ikut bulan. So, contohnya 3/8-2/9 mungkin Komen Ada 60 cthnya.. keesokan harinya 4/8-3/9 mungkin akan jadi 56 sebab antara tarikh 3-4/8 tu ray xde Komen.. err.. faham x

      Delete
  5. fuhh saingan sengit! Tahniah kaksha!

    ReplyDelete
  6. Tahniah semua top 10 .. tq juga yg Tak tersenarai tapi rajin singgah sini

    ReplyDelete
  7. Tahniah semua. Semoga terus saling menyokong.

    ReplyDelete
  8. Tahniah semua..dah lama nama kita tak masuk list ni hehe. Kena usha lebih ni

    ReplyDelete
  9. oohhh termasuk juga ya nama sy...tahniah utk semua jg

    ReplyDelete
  10. tahniah sebab rajin tinggalkan jejak. ammi ni je kadang-kadang masuk rumah orang...baca baca pastu keluar senyap2. hikhik

    ReplyDelete
  11. Alhamdulillah.. tq mamapp.. Sha dah hantar details..

    ReplyDelete
  12. tak sangka juga masih meriah aktiviti komen mengomen nie..

    kalau tiada orang komen...blog seperti berhantu je hehehe

    ReplyDelete

Words of wisdom