Pertama Kali Mencuba KFC Green Chili Crunch - Cerita Ceriti Ceritu Mamapipie

Breaking

Post Top Ad


Tuesday, September 10, 2019

Pertama Kali Mencuba KFC Green Chili Crunch

Ini adalah entry lapuk.. beberapa minggu lepas mama Pertama Kali Mencuba KFC Green Chili Crunch. Terasa nak Cuba pula Selepas lihat seorang youtuber tu makan.. nampak mcm sedap.

KFC Green Chili Crunch.. memang ijo ayam.ni.. tapi nampak macam sedap Kan.

Luar crunchy dalamnya lembut.

Boleh tahan sedap juga KFC Green Chili Crunch Ni. Tak pedas melampau Dan terasa rempah-ratus di keraknya.. mama Macam Ada Rasa serai juga kot. Oklah not bad..Tak sure Ada menu Ni Ada lagi dijual di KFC ataj Tak.

10 comments:

  1. Sha tak berapa suka penampilan dia.. hehehe.. tak cantik.. boleh tak camtu.. tak cuba lagi..

    ReplyDelete
  2. rupa dia mmg tak berapa cun, tp rasa dia dana suka... rempah2 dia tu layan jgk

    ReplyDelete
  3. belum pernah cuba .. harap-harap masih ada la lagi.

    kadang-kadang fast food mcm buat untuk tujuan market test kan. kalau ramai orang order makanya menu tu akan dikekalkan.

    ReplyDelete
  4. Tak cuba lagi kfc yg baru ni.. tgk entry kfc malam2 ni rasa nk g mkn selalu heheh

    ReplyDelete
  5. Walaupunpun ramai yang cakap tak best, tapi saya suka. Memang lah rupa tu kurang sikit, tapi rasanya kena dengan selera saya. Sampai 4 kali beli😅.

    ReplyDelete
  6. xsempat nak cuba sbb kalu g kfc sy mesti pesan menu fav hehehe

    ReplyDelete
  7. Rasanya banyak kali dah pasang niat nak makan ayam ni tapi asyik tak tecapai. Masuk je KFC terus order benda lain. haha

    ReplyDelete

Words of wisdom