Dinner di Komrad Garage Station Melaka - Cerita Ceriti Ceritu Mamapipie

Breaking

Post Top Ad


Tuesday, September 17, 2019

Dinner di Komrad Garage Station Melaka

Mama ada cerita mama Dinner di Komrad Garage Station Melaka semasa mama stay di Hotel Casa Bonita boleh baca di sini http://www.mamapipie.com/2019/09/review-hotel-casa-bonita-melaka.html . Kat sinilah mama dinner malam tu. Komrad Garage Station (cafe & car spa) Ni terletak betul-betul di hadapan Hotel Casa Bonita. Cuma perlu seberang jalan je.

Pemandangan hadapan kedai. Tempat Ni Kat tepi tu Ada workshop

Kat sini banyak gerai Dan Korang Boleh pilih menu Mana yang Korang suka. Ada gerai ayam penyet, masakan Korea, goreng2, satay, Dan bermacam lagi.

Menu air.. memang menarik Kan

Menu di Komrad Garage Station

Menu di Komrad Garage Station

Menu di Komrad Garage Station

Menu di Komrad Garage Station

Kmi order ABC.. sedap ABC Ni Tau.. Tak kedekut bahan

Chocolate vanilla chocolate latte. Yummy sedap. Ada orea atas tu

Mee hailam untuk mama. Sedap tapi Tak pedas. Mee hailam kut.. takkan nak expect Mee hailam pedas haha

Satay yang sedap.takde lemak pun. Rasa dia pun umph.. kuah kacang pun sedap

Nasi Goreng USA.. sedap tapi terasa kuat sos di tekak mama. Ayah Syafi suka pula.. Apapun, alhamdulillah kenyang..

Ini adalah details Komrad Garage Station Melaka


Komrad Garage Station Melaka

Alamat: Kampung Kolam Limbongan, 75250 Klebang, Melaka
Telefon: 017-599 6955
Dibuka dari 9am-12am setiap hari



15 comments:

  1. macam2 menu yg ada... tengok pilihan akak pun nampak sedap betul... harga berpatutan jugak

    ReplyDelete
  2. Sedap aihh tengok maggo puding tu.. terus rasa lapar...

    ReplyDelete
  3. Seronok tmpt mkn mcm ni. mcm2 ada bawah satu bumbung

    ReplyDelete
  4. not bad tempat ni byk gerai boleh pilih mana yg suka. mama pun suka konsep macam ni. Cuma maam tak cerita sebenarnya sebelum tu kitaorg dah try keluar ke bandar melaka nak cari makanan .. ingatkan nak makan roti naan yg glemer tu tapi mak aii panjang betul beraturnya.. last2 makan di depan hotel je kami.. haha sesia harung jem

    ReplyDelete
  5. Nasi goreng usa sedapppnyaaaaa my fav food tu

    ReplyDelete
  6. senangkan gi tempat camni... mcm-mcm ada

    ReplyDelete
  7. Boleh masuk dalam list la ni...nampak sedap semuanya..

    ReplyDelete
  8. global betul menu2 dia..dari macam2 negara ada...

    ReplyDelete
  9. Unik nama kedai dia kak. Boleh cuba nanti ni.

    ReplyDelete
  10. menu air tu memang buat tergoda dan rasa nak semua lah. calamari salted eggs tu macam best je untuk dicuba

    ReplyDelete
  11. wah.. air komrad tu mengancam sungguh..

    ReplyDelete
  12. lain mcm nama kedai :)
    x pernah aida ke sini lagi...

    ReplyDelete
  13. semuanya tampak menyelerakan nasib baik sy dah sarapan hehehe

    ReplyDelete

Words of wisdom