Terima Kasih 10 Top Commentors Bulan June 2019 - Cerita Ceriti Ceritu Mamapipie

Breaking

Post Top Ad


Monday, July 1, 2019

Terima Kasih 10 Top Commentors Bulan June 2019

Assalamualaikum semua.. Mama ingin mengambil kesempatan ini untuk mengucapkan berbanyak terima kasih kepada Top 10 Commentors blog mama untuk bulan June 2019. Sebenarnya dah lama mama cari widget atau coding utk monthly top commentors tapi susah nak dapat. Ada satu tapi code tu buat blog mama jadi slow. Jadi, mama guna widget yang mama guna sekarang. Tak kacau loading tapi dia hanya membaca as 30 days top commentors je. Maksudnya reading yang diberi adalah untuk 30 hari yang lalu. 

Terima Kasih 10 Top Commentors Bulan June 2019

Terima kasih tak terhingga kepada 10 pemberi komen tegar blog mama. Mama betul2 appreaciate Sha Mohamedraydear aniesyeaslmnadianiez AIDACiktiecikguzimAzlindaAlin Bicara MummyAryan azra dan Mimie. TQ tau selalu bagi "love" kat mama.. Doakan mama murah rezeki nanti boleh bagi hadiah pula next time. 

Alang-alang korang dah baca post ni bolehlah singgah di blog-blog mereka..

1.
39846816_10216632032133830_6333715445945729024_o
Sha Mohamed 21 Loves
2.
b16-rounded
ray17 Loves
3.
IMG20180915134624
dear anies16 Loves
4.
6E14081B-7B6E-4968-969C-EE19A5461464
yeaslmn15 Loves
5.
a
adianiez AIDA14 Loves
6.
DSC_0080
Ciktie13 Loves
7.
PicsArt_08-01-08.35.20
cikguzim12 Loves
8.
9.
IMG_20160807_184942
Aryan azra10 Loves
10.
b16-rounded
Mimie9 Loves


Kepada yang lain yang rajin singgah sini dan komen-komen entry mama i relly appreciate ni.. Sayang korang ketat-ketat.. Muahz

p/s: Dah lama nak buat post penghargaan mcm ni tapi asyik lupa hihi.. sori

24 comments:

  1. Ala.. Kita x tersenarai.. Busy benor nk bw.. Tak pe, nnti kita rajinkan diri..

    ReplyDelete
    Replies
    1. It's ok Kalau tak tersenarai kak fiez tetap di hati 😘

      Delete
  2. Tq ciktie rajin Komen post di blog ni

    ReplyDelete
  3. yeah!! Kita tersenarai.. tq mamapp..

    ReplyDelete
  4. Lama dah tak singgah blog Mamapp. Singgah baca je, tak tinggalkan jejak pun. ^^

    ReplyDelete
  5. wahhhh ade nama Ray laaaaa

    ReplyDelete
  6. Wah tersenarai jug cikguzim...terima kasih mamapipie...salam ukhwah abadan abada.

    ReplyDelete
  7. hebat pengomen2 ni
    rajin semuanya

    ReplyDelete
  8. tahniah! bloggers tegar semua nih..

    ReplyDelete
  9. Tahniah semua.
    wahh tak leh jd ni. nak juga masuk list tu.
    kena rajin lg ni.

    ReplyDelete
  10. tq semua.. tersenarai atau tak semuanya mama sayang ok

    ReplyDelete
  11. taniah2.... pasni kita akan rajinkan diri komen sampai tersenarai jgk

    ReplyDelete
  12. Tahniah kepada semua top commentators.

    ReplyDelete
  13. eh ehhh termasuk ya...terima kasih byk2 ;-)

    ReplyDelete
  14. Tahniah.. sy nak letak widget nie mcm berat pula blog sy..

    ReplyDelete

Words of wisdom