Sambutan Hari Raya Sekolah Syafi - Cerita Ceriti Ceritu Mamapipie

Breaking

Post Top Ad


Wednesday, July 3, 2019

Sambutan Hari Raya Sekolah Syafi

Jumaat lepas telah diadakan Sambutan Hari Raya Sekolah Syafi. Sekolah kebangsaan Dan sekolah Agama kebetulan buat Hari yang sama. Kedua-dua nya pun Last minute baru bagitau. Maka mama bawakan brownies kedut special je Lah ke Sekolah.. brownies Ni sedap sgt mama order dengan sepupu ayah Syafi. Memang selalu order dengan. Dia.. Sedap, Rangup di luar Tau..

Sekolah Kebangsaan
Cantik cikgu hias.. mama tak pergi pun ke sekolah sebab mama busy sikit Hari tu. Mama pesan Syafi balik dengan auntie transporter mcm biasa.

Budak2 tengah having fun. Nampak Syafi Tak Dlm gambar ni

Banyak hidangan pot luck yg ibu bapa Dan guru2 sumbangkan

Dengan guru kelas, teacher Shahida..

Sekolah Agama
Tq ustaz belanja gambar.. bolehlah buat krnangan, Kan

Seronok tengok gelagat diorang


Tak sangka Raya dah nak habis Ada dpt sampul duit Raya lagi  . Dapat dari kawan dia di Sekolah Kebangsaan (Masa puasa kawan dia dah bg angpow utk satu kelas), ustaz Dan guru Besar di Sekolah agama..


Harini dah Syawal terakhir untuk tahun Ni Kan.. sekejapan je Masa berlalu!!

13 comments:

  1. Allahuakbar..dah akhir Syawal...syukur untuk Syawal tahun ini Ya Allah.Moga ada rezeki bertemu Ramadhan dan Syawal tahun akan datang..aamiin.Sernok tengok Syafi dan kawan-kawan..masing-masing tersenyum..senyuman dari hati yang girang.

    ReplyDelete
  2. Seronok budak2 dpt angpow dan makan2 ...

    ReplyDelete
  3. mesti lah nampak syafi yg ddk rilex je...
    seronok bdk2 ni dpt beraya ngn kwn2... penuh meja ngn segala kuih muih

    ReplyDelete
  4. Banyak makanannya. Nampak meriah sambutan hari raya tu. Btw saya perasan yang blog Mamapp ada pop up ads juga macam di blog Sayidah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan jannah.. tu la mama ckp mama pun ada masalah yg sama mcam kc gak..tak tau la masalah atau mmg gitu adoyaii

      Delete
  5. Adik anak bongsu Kak Sue pun ada jamu hari raya hari tu, tapi tak ada gambar. Kalau tak boleh juga simpan kat blog buat kenangan kan Adda..

    ReplyDelete
  6. seronok kan kak, simpan kat blog buat kenangan. Esok depa besar boleh tengok balik

    ReplyDelete
  7. Nampak meriah sambutan nya, byk mknan, syafi pun nampak enjoy

    ReplyDelete
  8. Meriahnya bila sambut dengan kanak-kanak kan.

    ReplyDelete
  9. Meriah betul jamuan raya sekolah.. Alhamdulillah..

    ReplyDelete
  10. Cantik hiasan sek keb tu. Kemain meriah sambutan hari raya. Seronok lah murid2 semua kn.

    ReplyDelete
  11. pandai cikgu dia hias kan ana.. raya pun dah habis tunggu raya haji pula lah

    ReplyDelete
  12. meriah kan diorang.
    anak2 aida pun beraya di skola :)
    tapi tu la, cikgu2 takde plak share gambo diorang.

    ReplyDelete

Words of wisdom