Naik Bulu Roma lihat Entiti dalam gambar DJ PHD Koolfm - Cerita Ceriti Ceritu Mamapipie

Breaking

Post Top Ad



Tuesday, July 9, 2019

Naik Bulu Roma lihat Entiti dalam gambar DJ PHD Koolfm

Naik Bulu Roma lihat Entiti dalam gambar DJ PHD Koolfm.. Masa mama on the way back ke office pagi Ni mama dengar Haiza tengah cerita tentang entiti ke 4 yang menyelit masuk dalam gambar Diorang.. mama pun usha Lah gambar tu di ig Koolfm...

Korang nampak tak entiti tu? Bila mama lihat gambar Ni serious bulu roma meremang beberapa Kali.. erkk seram sgt2. Menurut Haiza Dan AG gambar Ni mmg Ori takde filter langsung. Seram betul la.. sampai sekarang belakang mama meremang.. 

So far mama takde pengalaman Ada menda yg menyelit dalam gambar mcm Ni. Yg menyelit dalam video kawan mama Ada Lah.. menyeramkan juga sebab dalam video tu nampak benda rambut panjang berpakaian putih melayang2 Dan terjenguk2 tengok kamera dari ketinggian tiang lampu di celah poko. Masa tu kawan mama tgh ambil video Diorg tengh jalan ramai2 Masa nak hiking di bukit Jugra..

Minggu lepas pula di kilang 2 malam berturut2 satu lampu gantung di mesin bergoyang2 sehingga Azan subuh baru stop. 2 malam berturut2 Tau jadi Dan di lampu yg sama. Sedangkan Ada lebih 20 lampu kat situ.. 
Satu antara lampu Ni yg jadi kesukaan menda tu

Last week juga Ada video capture entiti di bumbung Karangkraf by dron.. walaupun bangunan lain tapi seram juga. Cuma gambar tu Tak berapa clear so Tak Tau sahih atau x.. Kalau nak tgk Boleh klik sini







34 comments:

  1. perh..seram ..takmo tengok lama lama

    ReplyDelete
  2. Mujur baca post ni siang hari huhu.

    ReplyDelete
  3. Adui seram betul la.. sebab agak jelas kelihatan..

    ReplyDelete
  4. Replies
    1. Try tgk malam Wayne.. maunye xleh tido uihh

      Delete
  5. hi terima kasih sudah subscribe (^_^)aku pun sudah subscribe.

    ReplyDelete
  6. Seram tgk gmbr tu..
    Huhu... Kalau tgk malam2 lg la eeii...

    ReplyDelete
  7. uish...dia pun nak tumpang bergambar jugak tu

    ReplyDelete
  8. ish3 akak nih... terus lah takut nk tengok cermin dlm toilet nnti... seram lak

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihi sori Dana.. nanti baca doa masuk tandas dulu Tau.. mama Kat opis Ni Penh kena usik gak dengan "noni" so pengacau Kat opis ni

      Delete
  9. Fuhhh. Dia nak tumpang sekali selfie ke, erkkk. Adudu.

    Ruby pernah jumpa dan nampak benda / entiti rambut panjang ni. Kat rumah lama. Hehe. Dia usik anak sulong.

    Yang 1 lampu yang sama bergoyang selama 2 malam, sampai subuh non stop. Sedangkan yang lagi 19 tu elok je mama ya. Hehe, serammm.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu la.. ayoyo..

      Ruby share Lah sikit citer seram anak tu.. dia nampak APA.. tapi mmaa.baca siang je la yek

      Lampu tu mmg mcm dihayun bila Azan subuh dia stop. Ada video kawan mama ambil sebenarnya mama Ada tgk. Seremm

      Delete
  10. Korang yg meremang tu mmg sama la mcm mama. See seram

    ReplyDelete
  11. jelas betul entiti tu. nak masuk dalam gambar plak tu. seram amat haha

    ReplyDelete
  12. omg.. nasib baik baca time semua org belum tidur lagi ha. huhu

    ReplyDelete
  13. aduii..seram gilerr...meremang jgk ni mama

    ReplyDelete
  14. otak saya susah nak percaya benda begini..

    tapi terfikir balik bahawa kecanggihan kamera pada zaman sekarang memungkin mahkluk seperti itu boleh digamabarkan..

    ReplyDelete
  15. semalam dh ternmpk entry mama ni..tak berani nak baca malam2..haha..pgi ni baru baca..meremang bulu roma..ingt kool fm saja edit ke apa nk buat topik pagi kat kool...eh, betul upenya..serius serammm...

    ReplyDelete
  16. Seram betul kak gambar tu. Selamat tengok masa siang. Aishh sibuk juga dia nk masuk gambar tu.

    ReplyDelete
  17. Hahahaha... cik Ponti pun nak join selfie

    ReplyDelete
  18. is that real? nasib baik singgah sini siang.. kalau malam mmg x bole tidur teruss !

    ReplyDelete
  19. lately buka IG pasti ada org share gmbr entiti mcm ni. tp plg x boleh blah nenek tua yg msk hospital tu jg dikatanya entiti ish ishhhh

    ReplyDelete
  20. Aaaaaa......seramnya.....
    Jangan la terserempak entiti-entiti ni 😰

    ReplyDelete
  21. alamak. takut nyer.
    if aida, aida akan delete gambar tu tau.
    takut!!!
    moga dijauhkan la kan.

    ReplyDelete
  22. Seriuslah?? menakutkan nak tgk malam² ni

    ReplyDelete
  23. eeee ada la tu yang bergayut kat lampuu tu!

    ReplyDelete
  24. dahla muka huduh kaki pn xda ada ati nak join begambar

    ReplyDelete

Words of wisdom