Bengkel Kereta Kemaman Terengganu Highly Recommended - Cerita Ceriti Ceritu Mamapipie

Breaking

Post Top Ad


Tuesday, July 16, 2019

Bengkel Kereta Kemaman Terengganu Highly Recommended

Kereta mama telah mengalami Kemalangan di LPT2 beberapa Hari lepas. Boleh baca di sini 
http://www.mamapipie.com/2019/07/kami-accident-di-highway-lpt2-kerteh.html . Mama Ada cerita tentang Bengkel Kereta Kemaman Terengganu Highly Recommended Kan.. Kat sini mama nak bagi Tau kenapa mama kata begitu..

Bengkel Kereta Kemaman Terengganu Highly Recommended

 Besar bengkel dia.. ini adalah keadaan dalam bengkel.. mula-mula rasa saspen juga nak tinggalkan kereta Kat sini. Tapi bila tengok Tempat Ni Besar Dan Tempat ini ditutup Dan dikunci pada malam Hari maka ma sangat lega..

Keadaan di luar bengkel..

Dia Ada menyediakan khidmat towing, repair kereta, insurans, etc.. mama survey harga yang diberikan utk towing memang standard Dan tiada penipuan.. segalanya straight forward. Mereka Bawa kami ke balai polis, ke hotel, bank, etc dengan kereta mereka. Memandangman mereka bengkel panel Etiqa Takaful insuran maka urusan menjadi sgt mudah..

Kat sini mama nak ucap terima kasih byk2 pada staff Bengkel Kereta Kemaman Mrs Chong, Ms May, Loong Dan Ronnie yang banyak membantu. Kalau Korang nak contact BKK di bawah Ni contact mereka.



Bengkel Kereta Kemaman Sdn. Bhd.

Lot 10026, Kawasan Perindustrian Jakar 2, Kemaman, 24000, Cukai, Terengganu, 24000 Chukai
09-859 2067


Tadi mama melawat cik purple sebelum balik Shah Alam.. gini dah keadaan dia.. oooww my beloved cian dia.. rupanya Kat belakang Ni lagi luas Dan lagi byk kereta


17 comments:

  1. Kita nak save no tu, kot ada apa berlaku sewaktu di sana, boleh cuba..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sila save sis Lin.. bengkel Ni semua Ada. Sampai welding, ketuk cat semua all.in

      Delete
  2. alhamdulillah...mudah urusannyaaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah sunah Sakura.. mudah urusan mama

      Delete
  3. teruk juga si purple tu mencium tayar ek

    ReplyDelete
  4. bagus perkongsian ni bole membantu sesiapa yang memerlukan servis bengkel yang terbaik di Terengganu

    ReplyDelete
  5. Semoga dipermudahkan urusan akak sekeluarga.

    ReplyDelete
  6. Alhamdulillah... kerosakkan tu tak teruk sangat... nanti mungkin admin boleh buat entry pasal urusan claim insurance untuk kemalangan pulak...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Insya Allah Kalau Ada Masa nanti mama share

      Delete
  7. diakui sukar nak dapat bengkel baiki kereta yang jujur...

    ReplyDelete
  8. Setuju..kena cari bengkel yang betul2 bertauliah dan jujur...

    ReplyDelete
  9. Teruk juga kerosakkan kereta mamapp.. Alhamdulillah dapat bengkel yang bagus..

    ReplyDelete
  10. Boleh tahan juga Lah kerosakan tu.. alhamdulillah Ada bengkel ug ok

    ReplyDelete

Words of wisdom