Raya Tak habis lagi.. Jumpa Awal, Scha Dan Lara Alana - Cerita Ceriti Ceritu Mamapipie

Breaking

Post Top Ad


Monday, June 17, 2019

Raya Tak habis lagi.. Jumpa Awal, Scha Dan Lara Alana

Raya Tak habis lagi.. Jumpa Awal, Scha Dan Lara Alana. Istilah weekend pada hariraya memang sibuk.. Sana sini open house. Weekend baru ni mama Pergi open house makcik di shah Alam dan di Ampang. Seronok sangat kerana ramai lagi cousins yang Tak jumpa lagi termasuklah Awal Dan Scha. Akhirnya bertemu juga Awal, Schà Dan Lara Alana aritu selain dari cousin-cousin yang beraya di Sabah dan Sarawak minggu pertama tu.. jom layan gambar

Cuzzies Dan anak sedara

Kitaorg Kalau dah berkumpul memang nak bergambar je kejenya


Ada juga yg lama Tak jumpa. Inilah masa utk mengeratkan silaturahim

Lara Alana Dan 2 pupunya.. sibuk cakap baby too heavy.. haha cute

Teruk betul skill selfie mama.ni. muka sendiri pun x masuk.nampak lubang idung je


3 generation

Lara Alana sulking tgk papa dia dukung baby

Banyak.makanan sedap2 tq pada auntie idah .. Ni kuih kaswi air tangan auntie Aishah, mak Awal. Memang sedap sangat terasa nak minta resepi

Kek Pemberian Awal

Masa nak bergambar ramai2 Awal Dan Scha yg jadi Mastermind

Tadaa. Inilah hasilnya

Awal upload dalam IG dia


Lara, mama  dan Joy

Seperti biasa Scha yg ambil gambar Ni

Dapat juga posing 3 beranak.. yeah

Asalnya nak bergambar berenam tapi ramai plak yg nempel.haha

Family mama, adik ipar dan.kakak.ipar

Memang seronok beraya minggu ni sebab lagi ramai boleh jumpa.. Ni pun ramai lagi yang tak jumpa lagi.. hopefully raya tahun ini hubungan silaturrahim sesama keluarga dan rakan-rakan bertambah rapat..

23 comments:

  1. wah..sedara ngan Awal, Scha & Lara upenya...sakan posing noo..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. iye kak fiez.. mmg posing aje kejenye haha

      Delete
  2. meriah raya akk. Seronok tengok. btw, scha tu tak pernah tak cantik. hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul linda.. rasanya kalau tgk gambar-gambar akak dgn scha macam akak je yg makin berumur dia takde beza pun

      Delete
  3. Meriah betul raya..SA tahun ni malas nak berjalan..tak tau la kenapa..sebab tak sihat ni kot

    ReplyDelete
    Replies
    1. takpe kak.. kesihatan itu lg penting.. take care tau

      Delete
  4. Sakan raya ye mamapp.. Best bila ramai-ramai berkumpul macam nie..

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg betul sha.. seronok sgt. tak kisah lah berkumpul kat mana asalkan bersama2 dah meriah dah

      Delete
  5. wah seronoknya. teringin nak jumpa si comel cilik Lara Alana ni

    ReplyDelete
  6. O... Bersedara dgn retis. Hehe.. Apa² pun mama. Selamat hari raya dari Fiza dan family.

    Have a nice day.

    ReplyDelete
  7. cantiklah scha tu, lara pun comel je

    ReplyDelete
  8. bestnyaaa. teringin nak jumpa scha dan awal. dorang nampak really easy going, sempoi n sporting hehe

    ReplyDelete
  9. wei pelolesnya muka memasing.. haha.. kami nak gi raya shah alam jumpa ko boleh adda?

    ReplyDelete
  10. oooo sedara dengan schawal rupanya... sebelum ni memang jarang bertemu ke, mcm mana?

    ReplyDelete
  11. wahh sedara dengan artis. bergambo jela kerjanya kan hehe

    ReplyDelete
  12. kalau berjumpa gini, ramai2 memang seronok.
    tu 10%?
    wow, if 100% memang kena sewa dewan :)

    ReplyDelete
  13. Ishhhh keluarga retis gitu... Selamat Hari Raya :)

    ReplyDelete

Words of wisdom