Hadiah Top Commentator Dari Shikin Razali dah sampai - Cerita Ceriti Ceritu Mamapipie

Breaking

Post Top Ad


Monday, December 24, 2018

Hadiah Top Commentator Dari Shikin Razali dah sampai

Sebelum ni mama Ada beritahu yang mama akan mendapat hadiah dari Shikin kerana menjadi antara top commentator di http://www.mamapipie.com/2018/12/menjadi-top-commenter-di-blog-pok-ucu.html. Alhamdulillah Hadiah Top Commentator Dari Shikin Razali dah sampai dan selamat mama terima hari Sabtu lepas. Dan mama seronok dan suka sangat dengan hadiah tu, tau!


Planner, to do list pad Dan notepad. Mama suka.. mama suka.. Sebab apa? sebab kesemua ni penuh dengan positive vibes. 

Bungkusan yang mama terima. 

Bila dibuka rupanya ada 3 buku di dalam. Bila baca dan meneliti kesemuanya terasa diri bertambah positive. Tengok penanda buku ni penuh dengan kata-kata pembakar semangat, kan! 

Namecard shikin. Kalau korang nak mendapatkan servis dari Shikin yang berkebolehan mengurut bolehlah contact Shikin ye


Terima kasih tak terhingga dari mama ye Shikin. Semoga Shikin bertambah rezeki dan tahun 2019 menjadi tahun terindah buat Shikin sekeluarga.. Tak sabar nak guna planner baru nanti hihi..

10 comments:

  1. Alhamdulillah, tahniah mamapipie

    ReplyDelete
  2. Walaupun nampak2 gitu je (sebab saya rabun and tak berapa nak nampak gambar2 tu) planner tu cantiknyaaa
    I like that beehive design. Congratulations for winning her top commentator gift :)

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah.. Aamiin.. Aamiin.. saya pun doakan kita semua dimurahkan rezeki..

    ReplyDelete
  4. Tahniah Mama.. Aien punya still sangkut kat poslaju lagi. belom ambil. haha

    ReplyDelete

Words of wisdom