Lunch Di Warung Janggus Langkawi - Cerita Ceriti Ceritu Mamapipie

Breaking

Post Top Ad




Sunday, September 23, 2018

Lunch Di Warung Janggus Langkawi

Assalamualaikum semua.. mama bersiaran Dari Langkawi harini. Tak sempat nak jenguk blog sebab busy berjalan Dan shopping kat sini.. kopak haha... Mama just nak story masa mama baru jejak Di Langkawi mama Lunch Di Warung Janggus Langkawi Yang terletak Di Pantai Chenang.

Ni pemandangan luar kedai. Agak sukar Mencari kedai makan taste Kami kat area ni. Tapi mujur juga jumpa Warung Janggus ni.


Pemandangan Dari Dalam kedai. Selesa juga.


Pelbagai lauk boleh dipilih Di sini. Ada juga ikan bakar Dan seafood tapi mama makan nasi campur aje. Tak larat nak tunggu perut dah lapar hehe


Ikan tenggiri madam manis, ulam Dan bendi


Lauk anak bujang mama


Ikan tenggiri Dan Sayur campur


Alhamdulillah kenyang juga kitaorang Yang kelaparan ni. Barulah Ada tenaga nak berjalan-jalan. 

Rasa makanan kat sini sedap Dan Terasa Di tekak.. Total semua lauk adalah RM 34.50. Masih berpatutan juga lah Kan. Kami semua minum air kosong aje..

10 comments:

  1. kak....sama restoran kami pegi ni..kami amek sotong goreng tepung

    ReplyDelete
  2. Bonde rasa Restoran ni kami ada singgah masa pergi langkawi baru-baru ni, sebab ada menu ikan bakar tu.. dan banyak ulam-ulam memang berselera kami makan masa tu he he he

    ReplyDelete
  3. harga expected la untuk area situ.. kira okay lagi.. kawan saya awal2 lagi cakap kalau ke langkawi jangan makan di chenang.. nanti kena cekik.. hahaha

    ReplyDelete
  4. nampak sedap semua menu2 tuh.... harga kira ok lah walaupun mcm agak mahal.. tp nampak ikan dia besar2 puas hati lah rasanya ngn harga tuh... sesuai ngn makanan tuh

    ReplyDelete
  5. BROKER AMAN TERPERCAYA
    PENARIKAN PALING TERCEPAT
    - Min Deposit 50K
    - Bonus Deposit 10%** T&C Applied
    - Bonus Referral 1% dari hasil profit tanpa turnover

    Daftarkan diri Anda sekarang juga di www.hashtagoption.com

    ReplyDelete

Words of wisdom