Friday, August 18, 2017

Mama-syafi.blogspot.com berdomain baru

Alhamdulillah syukur sangat-sangat http://mama-syafi.blogspot.com secara officialnya berdomain baru hari Ini. Inilah domain baru mama http://www.mamapipie.com.



Mama dah beli domain Dari Julai lagi cuma baru harini berjaya buat setting.. so, secara officialnya juga Ini adalah post pertama untuk domain baru.. bahagia rasanya sebab penukaran domain Dari blogger ke dotcom ni mama buat sendiri Dari segi DNS settings nya. Hampir putus Ada 2 Kali tapi alhamdulillah akhirnya berjaya juga Di Hari jumaat penuh barokah ni.

So far, nampak macam blog xde apa yg berubah Kan kecuali Ada error invalid domain name Dari innity Tu. Rasanya nuffnang ads keluar tak?

Bukan apa, baru je ingat nak give up nuffnang sebab sejak mama cash out aritu semua ads nuffnang hilang.  Baru tadi mama perasan dah Ada ad mula masuk. Alhamdulillah.


Korang tolong mama bagi tips ye Ada apa lagi tak yang perlu dibuat lepas tukar domain?

16 Responses so far.

  1. wahhhh...pasni lg syok la nk menulis

  2. Tahniah mamapp... semoga terus sukses ya...

  3. tahniah mama...lina pun dah bertukar domain jugak...tp sedih sebab adsense hilang pulak...

  4. E'in says:

    wah.. lepas nie makin rajin laa akak menulis.. hihi

  5. mamapp says:

    Tq semua.. insya allah lepas ni lg rajin haha

  6. Tahniah mama. Wah, nampak sangat ekslusif giteww mama. hihi. terbaik. :D

  7. Alhamdulillah tahniah..moga menjadi langkah baru untuk terus lebih success ya...terbaik :)

  8. Alhamdulillah..
    Tahniah mama Pipie..
    CF ni entah bila la nak ada domain sendiri. hukhuk

  9. mamapp says:

    Amin.. Tq korang. Semoga ini JD pembaziran semangat mama dlm dunia blogging

  10. Abam Kie says:

    Tahniah mama! Lps ni lagi semangat nak tulis entri tu!

  11. wahh..domain sendiri..congrats..makin aktif berblog la lepas ni..hihi

  12. Aiman says:

    baru nampak lebih professional. tahniah mamapp. dah ada domain .com

    helloaiman

  13. mamapp says:

    Eh pembaziran Pula haha. Pemangkin daa. Typo sori. Tq semua wish mama yg baik2

Leave a Reply

Words of wisdom

Advertisements

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 

Si Peramah

Leave footprint here

Counter

since 25/7/08

Sapa dpt hit 370000 sila print screen & email kpd addahus@yahoo.com bagi memenangi topup rm10 dari mama pipie :)

About Me

My photo
Masa mengajar kita tentang segalanya.. Masa mematangkan kita seiring dengan usia..