Nak buat comeback ke? - Cerita Ceriti Ceritu Mamapipie

Breaking

Post Top Ad


Sunday, May 14, 2017

Nak buat comeback ke?

Aslm semua, dah lama sgt tak active  berblogger. In fact blog sendiri pun tak pernah visit sejak 2 tahun lepas. Selepas cinta hati mama (my mom) pergi, mmg hilang semua passion. Alfatihah buat Jamilah binti Abu Bakar. Dah genap 2 tahun 3 bulan 2 hari dia pergi.

Perasaan nak berblogger dah mula terasa tapi aci tak bila ckp byk menda dh lupa. In fact password nuffnang Dan innity pun dh lupa. Nasib baik kat komputer Ada save password Tu. Alhamdulillah Ada earning Dan Ada yg juga yang sudi  singgah sini lagi walaupun ciput je hehe..

Paling best, tak perasan pun my fren http://www.ceritaita.com dah tukar domain 😱. Tahniah ye ita, nampak happening Sgt blog ko. So sesiapa yg belum singgah Sana, boleh klik link kat atas.

Hmm.. sedang mode berfikir2 lagi. Kalau lepas ni mama menyepi semula harap maklum lah ye maksudnya mood belum mari hihi..

10 comments:

  1. selamat kembali hehe...semoga awak terus menulis dan carilah mood tu..hehehe

    ReplyDelete
  2. Tq Mrs fuzy. Alhamdulillah mood dah mula kembali. Tq sudi singgah

    ReplyDelete
  3. Tq shahida. Mama Pu nk folo gak ye

    ReplyDelete
  4. welcome back mama. tak pe, take ur time ya mama. memang macam tu kalau nak come back semula ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq yatie.. mmg bertatih balik ni. Takpelah slow2

      Delete
  5. Selamat kembali,lama betul tak singgah,he he!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq Thomas.. mmg lama x singgah. Hilang mood selama 2 tahun

      Delete
  6. ko tulis pasal aku pun aku baru baca.. teruk betul hidup

    ReplyDelete

Words of wisdom