Percubaan buat lasagna guna pemanggang ajaib - Cerita Ceriti Ceritu Mamapipie

Breaking

Post Top Ad


Thursday, July 10, 2014

Percubaan buat lasagna guna pemanggang ajaib

Kalu korang perasan mama x penah citer pasal masak2 kat blog sebab mama ni xde la pro sgt bab masak2 so malu nk citer kt sini. Ramai lg blogger yg pandai masak mcm cerita ita my fren tu so biarlah diorg yg buat.
Tapi arini saje nk tepek gambo lasagna mama yg dimasak dlm pemanggang ajaib mama. Mmg menjadi alhamdulillah. Mmg ajaib pemanggang ajaib ni.
So kalu sesapa yg nk beli pemanggang ajaib boleh la beli dari mama. Ada spesel discount tau.. eh.. iklan plak dia hehe

13 comments:

  1. terbaeklah..
    it's about how gamabr yg cantik atau skill
    kami pun bkn femes pun
    janji share recipe and success bila berjaya buat resepi yg tak pnh masak pun

    ReplyDelete
  2. lasagna is my favourite, terutama beef lasagna...

    ReplyDelete
  3. kira pandai la tu..kaksura tak pernah buat..tau makan jer..kongsi la resepi..
    bila ntah nak buat..tapi bila tengok gambar tu..terliur pulak..
    kat umah ada sekotak lasagna..tapi tak buat2 lagi..:)

    ReplyDelete
  4. Seumpama berbuka di Italy- iwhoz.com

    ReplyDelete
  5. baru rancang2 nak buat ptg ni..bakor pkai pemanggang pon bole eh..nk try lah nnt..thanks

    ReplyDelete
  6. hihi malu plak mama.. tak penah share resepi ngan org. kebetulan buat lasagna ni pun sebab kuah spagetti ada lebih hihi.. nanti ye kak sura kalau rajin mama tulis resepi

    ReplyDelete
  7. waa...nampak sedap sangat....sy peminat lasagna

    ReplyDelete
  8. thanks sweet pea. mama buat pedas sket baru ngancam hihi

    ReplyDelete

Words of wisdom