Wordless WednesdY ke ni? - Cerita Ceriti Ceritu Mamapipie

Breaking

Post Top Ad


Wednesday, August 17, 2011

Wordless WednesdY ke ni?

Korang sume dh gi kedai pink muslimah ke belum. Kalau belum jom kita pegi ramai2 jom..
Harini takde idea nak tulis apa. So timbul la idea nak join gak wordless wednesday. Ni 1st aku buat ni. Tu gambo syafi bulan lepas masa dia terjatuh masa bermain. Jatuh 2 kali n luka tempat yg sama.. Eww..

20 comments:

  1. sedihnye tengok muka dia tu, ciannye

    ReplyDelete
  2. muka sedih jatuh..atau kena marah ngan mama di akot...hehehehe

    ReplyDelete
  3. ala-la-la, sedihnya muka abah tengok.cian dia..len kali men lg.hhehehe

    ReplyDelete
  4. adoii sian dia
    jatuh 2x tempat yg sm...
    lenkali ati2..tp budak2 kan xleh nk kata

    ReplyDelete
  5. muka sedih pun, syafi ttp comei~ ^^

    ReplyDelete
  6. tak pernah join jgk wordless wed tu sbb asyk menaip je..hehe

    ReplyDelete
  7. sedih...mungkin menyesal jugak pun ada...:P

    ReplyDelete
  8. ala ciannya.. mesti kena marah ngan mama ni buat muka sedih...

    ReplyDelete
  9. alololo masyamnye muke die, lapar yeaa cayang

    ReplyDelete
  10. mesti sakit tu kan, sedih je nampak muka Syafi...

    ReplyDelete
  11. hehe kesian kan.. masa ni dia tgh menahan sakit tu.. mama dia tak marah pon. sakit camne pon syafi susah nak nanges. tp kalau bab nk ngada2 tu senang pulak nk nanges.. ish..ish..

    ReplyDelete
  12. tak leh... hehe.. wordless guna perkataan sikit je kan.. ini tak aci.. hehe...

    tu pasal aku malas join... entry aku semua benda nak letak.. hahaha...

    ReplyDelete

Words of wisdom