Wednesday, August 17, 2011

Wordless WednesdY ke ni?

Korang sume dh gi kedai pink muslimah ke belum. Kalau belum jom kita pegi ramai2 jom..
Harini takde idea nak tulis apa. So timbul la idea nak join gak wordless wednesday. Ni 1st aku buat ni. Tu gambo syafi bulan lepas masa dia terjatuh masa bermain. Jatuh 2 kali n luka tempat yg sama.. Eww..

20 Responses so far.

  1. sedihnye tengok muka dia tu, ciannye

  2. muka sedih jatuh..atau kena marah ngan mama di akot...hehehehe

  3. ala-la-la, sedihnya muka abah tengok.cian dia..len kali men lg.hhehehe

  4. Puanbee2 says:

    aloo syafi sebek .. hahaa

  5. shida'R says:

    sedihnye dia sis huhu..

  6. el says:

    adoii sian dia
    jatuh 2x tempat yg sm...
    lenkali ati2..tp budak2 kan xleh nk kata

  7. muka sedih pun, syafi ttp comei~ ^^

  8. tak pernah join jgk wordless wed tu sbb asyk menaip je..hehe

  9. sedih...mungkin menyesal jugak pun ada...:P

  10. alooooo muncung kemain ya , hehe

  11. alolo pipie .. tp tetap comeii ... ;)

  12. syiela says:

    ala ciannya.. mesti kena marah ngan mama ni buat muka sedih...

  13. alololo masyamnye muke die, lapar yeaa cayang

  14. ummiross says:

    mesti sakit tu kan, sedih je nampak muka Syafi...

  15. hehe kesian kan.. masa ni dia tgh menahan sakit tu.. mama dia tak marah pon. sakit camne pon syafi susah nak nanges. tp kalau bab nk ngada2 tu senang pulak nk nanges.. ish..ish..

  16. Rozita says:

    tak leh... hehe.. wordless guna perkataan sikit je kan.. ini tak aci.. hehe...

    tu pasal aku malas join... entry aku semua benda nak letak.. hahaha...

Leave a Reply

Words of wisdom

Advertisements

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 

Si Peramah

Leave footprint here

Counter

since 25/7/08

Sapa dpt hit 355555 sila print screen & email kpd addahus@yahoo.com bagi memenangi topup rm10 dari mama pipie :)

Contributors