Wednesday, August 24, 2011

Dpt Kad Kawen Ashraf Muslim

Sori, aku terlupa nak includekan makanan yg boleh membantu mereka yg mengalami kurang darah. Ini adalah based on pengalaman aku (hubby kena kanser, so pernah hadapi masalah kurang darah.. mak pulak kena kencing manis, ada menghadapi masalah kurang darah gakk..). semasa diorang menghidapi penyakit anemia ni aku mmg byk2 kan kasi diorang makan Delima Merah & Buah Naga Merah.. buah2 ni dijadikan kudap-kudapan seharian.. so far ok la.. so, buat hanie n sesapa yg menghidapi masalah ni cubalah makan delima merah n naga merah. Hati tu setahu aku mmg tak digalakkan. Kerang plak maybe sebab ada zat besi kot.


Ok, Nampak tak gambo2 kat atas tu? Sori gambo kureng jelas sebab amik guna kamera henpon aje.. Cuma nak bgtau insya allah kitaorg akan pegi kenduri kawen Ashraf Muslim sebab bakal pak mertua dia dh jemput 17hb September ni.. congrates to Ashraf & Dayana.. Selamat Pengantin Baru dan semoga berkekalan dunia akhirat.. aminn..


*NOTIFICATION*

This email (including any attachment) may contain privileged and/or confidential information intended solely for the named person’s use only. If you are not the intended recipient (or responsible for delivery of the message to such person) or if you have inadvertently received this email, you should destroy or delete this message and notify the sender by reply email accordingly. All opinions, conclusions and other information in this message that do not relate to the official business of Ultimate Print Sdn Bhd shall be understood as neither given nor endorsed by Ultimate Print Sdn Bhd. Ultimate Print Sdn Bhd accepts no liability for the content of this email or for the consequences of any actions taken on the basis of the information provided, unless that information is subsequently confirmed in writing.

11 Responses so far.

  1. asamasin says:

    kemsalam kat dorg eh.. :D

  2. Rozita says:

    wah best tu adak... aku nak join leh.. hehe...

    wei apsal ko tak bagitau awal2 pasal buah delima dgn buah naga tu.. kalau tau dah lama aku beli bagi kat anak aku.. mana tau leh ok budak tu...
    apa pun tq k..

  3. Ashraf married dgn anak ustaz lokman rupanya...

    tahniah untuk mereka berdua..

    anyways mkn buah delima memang sgt bagus

  4. wahh, nk ikut skali..hehe

  5. wahhhh...nak ikot!!! ;)

  6. wah seronoknye,.nak ikot jugak,.,.=PP

  7. LadyD says:

    syoknya...dpt tgk artis naik pelamin.

  8. Puan Kutu says:

    sedara ker ngan ashraf?

  9. mama...ummi pun dapat juga kad jemputan kenduri kawin asyraf muslim tu.anta by hand lagi...hehe...jadi memang kena pegi la sebab masa bertunang aritu Hj Lokman bising napa tak datang...perasan juga rupa nye...nampak gayanya kena pegi juga kenduri nanti

Leave a Reply

Words of wisdom

Advertisements

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 

Si Peramah

Leave footprint here

Counter

since 25/7/08

Sapa dpt hit 355555 sila print screen & email kpd addahus@yahoo.com bagi memenangi topup rm10 dari mama pipie :)

Contributors