Dpt Kad Kawen Ashraf Muslim - Cerita Ceriti Ceritu Mamapipie

Breaking

Post Top Ad


Wednesday, August 24, 2011

Dpt Kad Kawen Ashraf Muslim

Sori, aku terlupa nak includekan makanan yg boleh membantu mereka yg mengalami kurang darah. Ini adalah based on pengalaman aku (hubby kena kanser, so pernah hadapi masalah kurang darah.. mak pulak kena kencing manis, ada menghadapi masalah kurang darah gakk..). semasa diorang menghidapi penyakit anemia ni aku mmg byk2 kan kasi diorang makan Delima Merah & Buah Naga Merah.. buah2 ni dijadikan kudap-kudapan seharian.. so far ok la.. so, buat hanie n sesapa yg menghidapi masalah ni cubalah makan delima merah n naga merah. Hati tu setahu aku mmg tak digalakkan. Kerang plak maybe sebab ada zat besi kot.


Ok, Nampak tak gambo2 kat atas tu? Sori gambo kureng jelas sebab amik guna kamera henpon aje.. Cuma nak bgtau insya allah kitaorg akan pegi kenduri kawen Ashraf Muslim sebab bakal pak mertua dia dh jemput 17hb September ni.. congrates to Ashraf & Dayana.. Selamat Pengantin Baru dan semoga berkekalan dunia akhirat.. aminn..

11 comments:

  1. kemsalam kat dorg eh.. :D

    ReplyDelete
  2. wah best tu adak... aku nak join leh.. hehe...

    wei apsal ko tak bagitau awal2 pasal buah delima dgn buah naga tu.. kalau tau dah lama aku beli bagi kat anak aku.. mana tau leh ok budak tu...
    apa pun tq k..

    ReplyDelete
  3. Ashraf married dgn anak ustaz lokman rupanya...

    tahniah untuk mereka berdua..

    anyways mkn buah delima memang sgt bagus

    ReplyDelete
  4. syoknya...dpt tgk artis naik pelamin.

    ReplyDelete
  5. mama...ummi pun dapat juga kad jemputan kenduri kawin asyraf muslim tu.anta by hand lagi...hehe...jadi memang kena pegi la sebab masa bertunang aritu Hj Lokman bising napa tak datang...perasan juga rupa nye...nampak gayanya kena pegi juga kenduri nanti

    ReplyDelete

Words of wisdom