Header Ads

test

Payment ke-3 innity

Thanks kpd innity kerana tak jemu beri aku side income. Semalam aku check akaun innity n nampak yg dia dh masukkan RM***.** dlm akaun aku.

Bila check maybank2u, mmg betul dh masyuk pon.. thanks kepada innity. Kiranya ini adalah payment ke-3 dari innity. Payment ke-2 aritu aku tak perasan pon dia masuk akaun aku. Tetiba je perasan ada duit masuk kt transaction history M2U.

thanks kepada u ol semua yg tak jemu juga masuk blog aku yg tak seberapa ni. semoga korang juga murah rezki hendaknya..

Kalau korang nak tau, innity ni tak mcm nuffnang. Kalau nuff, kita sendiri yg tentukan bila kita nk cash out earning. Tp kalau innity, dia terus bank in ke akaun kita. Lg mudah, Cuma kena alert la supaya kita tau ada duit innity masuk. Kalau tak alert, alamatnye dh joli katak duit tu. So, tak perasan plak terbelanja duit innity.. aku ingat nak kumpul duit ni. Tp nak wat beli apa yek??? Any suggestion?

Walaupun takde la byk cam blogger2 yg lagi hebat kt sini, tp kiranya lepas gak 2 pasang kurung moden kalau beli kt kedai. Anyway, thanks ye innity..

18 comments:

  1. haah, camne nk buat tu..
    dgr cite pyh dorang nk approve kalo traffic sekadar jenguk² aje.. :P
    btw, tahniah darls, rezeki tu.. rezeki raye!!!

    ReplyDelete
  2. waa.. tahniah2x.. dh payment k-3 yer.. rezeki tu.. buat raya

    ReplyDelete
  3. bole la share2..maksud sy ttg innity tu..

    ReplyDelete
  4. thanks u ol. insya allah saya share ttg innity ni kemudian ye.. saya pon tak brapa pro cam blogger lain.. tp ai cuba la ok hehe

    ReplyDelete
  5. tahniah~!!!

    share2 lah ckit..heheh~

    ReplyDelete
  6. wah..kiranya dapat duit raya drp innity le tu...huhuhu...sonok le tu... :)

    ReplyDelete
  7. bestnya! rezeki raya tahun ni nampak???

    ReplyDelete
  8. best ke guna innity nih...n__n

    ReplyDelete
  9. nk try......... ada tips x? baru jer blajar berblog.... uhuuuu

    ReplyDelete
  10. alhamdulillah rezki raya.. kalau u ol nk tau ttg innity nanti saya wat satu entry ttg innity ye. maybe hari isnin nanti..

    tp kpd yg selalu dpt BE n dh selesa dgn nuffnang, takyah le join innity sebab nanti kalau ada 2 ad prpovider kt blog, nanti status gliterati kena tarik balik. income ordinary member tak sekencang gliterati tau

    ReplyDelete
  11. alhamdulillah..sikit atau banyak itu tetap rezeki Allah bagi

    ReplyDelete
  12. bagusnya tetiba je ada duit masuk :)
    salam kenal.. :) jemput ke http://helmiyani.blogspot.com
    atau pun, kalau rajin lagi jemput ke http://tupperwarefactory.blogspot.com

    ReplyDelete
  13. blogspot boleh apply innity ke?

    ReplyDelete

Words of wisdom