Wednesday, July 14, 2010

Syafi semput, Lucky draw dilanjutkan

Buat pengetahuan korang.. semalam adalah hari malang aku huhu... semalam syafi dh mula batuk2.. aku bawak dia gi klinik tgh hari. doc yg check kata tak de apa2 (tp aku tgk dada syafi cam dh turun naik quite laju gak la..) since doc dh ckp ok, aku pon redha aje la.. ye lah takkan plak kita ni lg pandai dari doc kan..

bila ptg aku balik keje.. tgk syafi makin teruk.. batuk non stop n dada dia makin turun naik lagi laju. aku bawak dia gi klinik lg. kali ni doc lain plak. dia kata dada syafi dh blocked smpai tak dgr dah bunyi wheezing.. so kenalah nebulizer.. lepas neb tu, baru lah dgr wheezing yg teruk.. so, arinih kena bawak dia gi neb lagi..

semalam plak, nak tau tak keta cabuk aku tu kena cium huhuu.. mmg malang kan. ada bahagian yg kemik sket kt bahagian body keta area tayar belakang..

nak ditambahkan plak, lepas aku balik dr klinik tu aku beli nasik ayam kt ani sup utara sec 9.. aleh2 nasik n ayam dia basi tau tak?? bengang gak aku ni.. terpaksalah patah balik n berdebat dgn tukang prepare nasi tu.. ada ke dia kata nasik yg dh mula berair tu dia katakan byk minyak.. isy. dik kalau nak save ur butt pon jgn le alasan melampau camtu.. pastu ayam yg bau masam tu dia siap makan lagi sambil kata "mana ada basi???".. aku malas nak cite lebih.. aku terus minta duit aku balik.. last2 semalam kul 10 mlm baru syafi dpt makan.. tu pun 3 suap aje..

memang malang kan..kan... huhuu

memandangkan aku ni kesuntukan masa, syafi plak tak sihat, maka Aku nak announce yg lucky draw aku tu akan dilanjutkan tarikh kepada 20 july... sorry ye kengkawan. aku tak sempat le.. kelam kabut jadinya.. kt opis pon tgh sibuk ni.. so, aku rasa lebih baik aku lanjutkan aje tarikh tu.. so, diharap semua bersabar...

13 Responses so far.

  1. MAMASYAZA says:

    sesuatu yang tak disangka, seringkali mendatangi kita, itukah suratan dalam kehidupan, atau sekadar satu kebetulan...hehehe, semoga bersabar dalam menghadapi apa saja dugaan yg mendatang

  2. Tabahla dengan aper yang dah berlaku...semua 2 ketentuan Allah...semoga Syafi cepat sembuh...aaammmmiiiinnnn...kesian dier....

  3. Momma Mia says:

    Takpe mama syafi. Semoga syafi cepat sembuh

  4. kakyong says:

    siannya syafi.. x per,, anak kena come 1st.. semoga syafi sihat, makan ubat & mau makan,,,

  5. adda says:

    wow siap ada lagu hik hik.. thanks u ol for understanding.. doa2kan yek. kesian tgk dia tercungap2.. nk bercakap pun termengah2..

  6. semoga syafi cepat sembuh

    sian akk...msti xtido mlm kan jg anak sakit?

    xper..GA sy tu lama lg masanya...nk capture number kan..take ur time ;)

  7. nza says:

    gitulh, trkdg ada seharian kita sntiasa ditimpa musibah...hu.hu.hu..

    moga syafi cpt sembuh....

  8. semoga syafi takder apa2.. :)

  9. adda says:

    aminn..thanks ye.. so far.. dh ok sket.. cuma ada batuk2 n mengah2 sket kot..

  10. lucky draw ni hanye suke2, tu sume boleh tunggu, yg penting syafi cepat sembuh n sihat, aminn

  11. adda says:

    thanks ye azura.. mmg betul pon.. thanks for understanding

  12. Dsarah says:

    sangat seksa bila diserang asma..saya pun menghidap asma..kalau orang dewasa tak tahan apatah lagi bdk kecik...kesian syafi..semoga cepat sembuh...lucky draw tu xper...setelkn apa yg patut dulu...

  13. adda says:

    dsarah, mmg rasa mcm tersiksa jer.. alhamdulillah dh semakin ok.. harap2 dsarah pon boleh baik dr asma k

Leave a Reply

Words of wisdom

Advertisements

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 

Si Peramah

Leave footprint here

Counter

since 25/7/08

Sapa dpt hit 370000 sila print screen & email kpd addahus@yahoo.com bagi memenangi topup rm10 dari mama pipie :)

About Me

My photo
Masa mengajar kita tentang segalanya.. Masa mematangkan kita seiring dengan usia..