Thursday, July 22, 2010

Saya dah tak takut lagi..

Alhamdulillah.. fobia anak aku pada satu menda ni dah takde..imbasan dari peristiwa masa umur dia setahun 2 bulan.. baca di sini & sini...

v

v

v

di sjmc


selepas keluar wad dulu, syafi mmg sgt fobia dgn doctor, nurse n nebulizer..
tp, last week, masa dia kena semput tu..


alhamdulilah.. syafi dh tak takut nebulizer.. in fact, dgn doc pon dia dh ok.. siap salam n cakap terima kasih lg dgn doc.. lapang dada aku tgk dia dah tk fobia mcm dulu.. aku ingat lagi, aku penah bawak dia gi hospital. masa tu nak tgk baby baru lahir.. dia nampak je suasana hospital terus nangis2 n lari keluar mcm tak cukup tanah ajer.. skrg, mudah2an dh ok la...

23 Responses so far.

  1. alala cian syafi.kite same.hehe.tp syafi kuat kan.hehe.semoga syafi terus jadi kuat:)

  2. MAMASYAZA says:

    sikecik akak pun penah masuk wad, penah kena buat nebuliser, memang memula tu phobia sgt kalo nak bwk g hospital, tambah2 kalo jumpa nurse, mesti meraung semacam, tp dah lama2 makin ok, makin berani

  3. Syafi ade semput ke Adda..moga cepat sembuh yee

  4. alahai. ciannye.. semoga sentiasa sihat ye.

  5. RaMa2UnGU says:

    sayfi kuat tu..dia dhbsr tu dia tak tkt kan:) moga syafi sentiasa sihat dan cergas ek:)

  6. senang nak bawak gi klinik lepas2 nie.... :)

  7. alhamdulillah..dh bsar pn syafi..msti la de semangat kan!

  8. adik beradik semua semput sbb mak semput..saya dan kakak je selamat.. semoga tabah ye :)

  9. Faheem Jr says:

    alaa..syiannyer shafi..ada semput ye..mudahan tabah ye..

  10. JMR says:

    uiks..bley smpai fobia gitu ek..cian syafi..pasni dh tak tkot le tu kot..

  11. D'Sarah says:

    sedey tgk syafi...moga jd bdk yg kuat dah cpt sembuh

  12. Salam kak..sedih klu tgk balik pic masa syafi sakit dulu...tapi alamdulillah sekarang syafi dh jadi berani dah.

    oh ye kak,saya nak invite akk guna email mana yea?Yahoo@email office akk?

  13. miemiey says:

    ala ciannya syafi...syafi dah besar kuatkan semangat...berani tau...!!!

    nnti auntie bg gula2..ngeh...ngehh..

  14. ummiross says:

    Alhamdulillah
    moga2 sentiasa sihat

  15. moga syafi sihat selalu ;)
    salam ziarah dari nottingham ;)

  16. owh, mende tuh ke nebulizer? ingatkan ape ke mende la tadi. hehe

  17. adda says:

    thanks for all the good motivation. alhamdulillah bila syafi dh tak fobia ni rasa senang sket bila nak bawak dia dptkan nebulizer.. aidi, haa tu le neb kalo nak tau.. hihii

  18. sop says:

    moga cepat sembuh.. amin

  19. mie says:

    mcm mne syafi skrg? hrp2 dh makin ok.. =)

    lg 1..akak..nape akak biar jer ruang utk banner yg de tulis sponsored kat bhgn tgh2 atas 2 kosong jer?..

    boleh x kalo sy nk letak banner blog sy? sy nk promote blog ni..
    http://grab-opportunity.blogspot.com/

    kalo akak nk promote blog akak kat blog sy pn leh jgk..reply kat blog atas 2 ye..

  20. nornilia says:

    lamer da tgk jenguk sbb saya x bley bukak blog ni bile guna mobile....


    Hadif dulu pon takut ngan nebulizer...seksa nak guna...tapi Alhamdulillah skang tak pnah kena asma ...sekali je yang teruk mase umur setahun lebey

  21. nza says:

    kesiankn kalu anak2 kena asma...ttp insyallah bila umo syafi meningkat, asma akn trkawal..anak akak 2 org yg ada asma...skrg dh ok....

Leave a Reply

Words of wisdom

Advertisements

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 

Si Peramah

Leave footprint here

Counter

since 25/7/08

Sapa dpt hit 355555 sila print screen & email kpd addahus@yahoo.com bagi memenangi topup rm10 dari mama pipie :)

Contributors