Tuesday, July 20, 2010

Hari Last!!! & List Contestants

Hari ni, genap kul 11.59 mlm nanti, penyertaan utk mama syafi lucky draw akan ditutup yer.. so, kepada sesapa yg nak membuat penyertaan last minute cepat2 lah buat entry yer.. masih ada kesempatan lagi nih... kepada senarai peserta, boleh lihat di sidebar atau dibawah.. sila semak penyertaan anda..

mana2 yg bermasalah sila buat apa2 yg patut. especially anda2 yg tak follow babykidmatters.. jika tak follow gak, nampaknya penyertaan anda tak akan diterima yer.. so, cepat2 lah korang follow babykidmatter..

ok, ini list contestant.. kalau mana2 yg ada pembetulan sila bgtau secepat mungkin ok..


1. Cicakgirls (early bird)

2. MamaLyna (early bird)

3. ctnurkhijah(early bird)





8. anin




12. tunoor73 (tak tepek banner babykidmatters di sidebar)



15. Syawalsimpsons (takde link kt banner babykidmatters)

16. Mrs. K


18. kakyong


20. fa10








28. Qaseh






41. Sarah (tak tepek banner babykidmatters di sidebar)

42. Qaseh





64. Delaila
65. Naa aka MamaRifqy
66.
Izan Ishak
67. azura samsuddin
68.
af Collection
69.
Dsarah
70.
ummuabdullahsyaakir
71.
yantz (tak follow babykidmatters)
72.
azlin mohd atan aka momma mia
73.
Ummi Hanie
74. Munies
75. Ain
76. Anje aka Mama Balqis
77.
ummi sofiyyah (tak follow babykidmatters)
78. Hanuni
79.
nurul izzati aka kopoklekor (tak follow babykidmatters)
80.
saribanon aka sari
81. dyahaha

82. wansteddy

83. Izyanni

8 Responses so far.

  1. whooaaaah all the best sis.susah tuh nk crik pemenang.heeee~

  2. sarah says:

    Ok sarah dah letak banner tuu

    http://sarah-rinduselalu.blogspot.com/2010/06/cabutan-bertuah-mama-syafi.html

  3. tunoor73 says:

    salam mama-syafi..mcm mana nak letakkan banner tu...guna copy image pun x boleh juga...

  4. tak sabar ..hehe... *mengharap*

  5. adda says:

    insya allah.. mudah2an ada rezki ye.. good luck. thanks ye sara dh tepek banner

  6. kakyong says:

    yay.. nama ada... saya nak menang hadiah... hehehe....

  7. entri saya last minute hari tu nasib baik sempat..hehe

  8. entri saya last minute hari tu nasib baik sempat..hehe

Leave a Reply

Words of wisdom

Advertisements

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 

Si Peramah

Leave footprint here

Counter

since 25/7/08

Sapa dpt hit 355555 sila print screen & email kpd addahus@yahoo.com bagi memenangi topup rm10 dari mama pipie :)

Contributors