Wednesday, July 28, 2010

Apa dah jadik dgn anak aku nih?

Picture tells a thousand word.. nak tergelak aku bila dpt mms dari adik ipar aku.. ayoyo apa dh jadik dgn anak aku ni.. aku berdoa semoga syafi membesar menjadi lelaki sejati.. pandai gak posing anak aku ni.. tp bila pakai cekak rambut sepupu dia tu yg tak tahan tu hehe..

nak cite sket, aritu hubby aku dpt free toy tau. baby doll yg boleh joget2 sekali dgn lagu twinkle2 little star feveret syafi tu. setakat ni syafi suka sgt dgn doll tu.. siap "tidokan" lg "baby" tu.. siap kasi baby peluk bantal lagi.. apa pendpt korang yek. adakah ini healthy utk anak aku? ayah dia ckp nak bg chance syafi utk sukakan baby.. pastu secara tak langsung boleh kurangkan "keganasan" anak aku tu huhu.. la ni syafi kuat pukul org.. huhu tak tahan woo...

8 Responses so far.

  1. nza says:

    kelakar tgk pic syafi...mmg xcam yg pakai cekak tu syafi..sweet la..

    farouk pn gitu adda, cz kakak2nya pompuan...suka main barbie doll..cpt nangis....ayah dia dh risau tgkkn...ttp sejak dh skolah nie bkn main lg dia..mcm hero lak...

  2. jaja9 says:

    syafi sangat cute......

  3. ler...tak perasan syafi pun..!!! sbb cantek+cute sgt, hikhikhik..! :) mcm2 ragam budak2 :P

  4. gewecun says:

    adaa,,i ingat budak pompuan td..so cute..la rupanya syafi..hihih

  5. cutenye... betul2 mcm girl... hehe

  6. Azmiesa says:

    ingatkan dua²..sori tuan tanah ganggu sket. berminat dengan baju bayi n kanak² branded, jemput lawat blog sy..amnioutlet.blogspot.com. terima kasih.

  7. comelnye syafi pakai cekak..hehe..moga jadi lelaki sejati..;)

  8. adda says:

    hihi comel.. kak nza,thankns alot. pengalaman kak nza really help

    hihi doakan le syafi membesar menjadi hero juga ye. jgn terpesong udah :)

Leave a Reply

Words of wisdom

Advertisements

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 

Si Peramah

Leave footprint here

Counter

since 25/7/08

Sapa dpt hit 370000 sila print screen & email kpd addahus@yahoo.com bagi memenangi topup rm10 dari mama pipie :)

About Me

My photo
Masa mengajar kita tentang segalanya.. Masa mematangkan kita seiring dengan usia..