1st Payment from Innity - Cerita Ceriti Ceritu Mamapipie

Breaking

Post Top Ad




Wednesday, July 7, 2010

1st Payment from Innity

Tak sangka kan.. dulu2 aku blog cuma utk tulis pasal perkembangan syafi dari lahir sampai dia besar.. sebab aku ni pelupa org nye.. so, milestone, perkembangan vocab syafi semua aku tulis kat sini. sungguh tak ku sangka berblog sebenarnye boleh buat duit jugak.. tima kasih buat kengkawan yg mengajar aku erti Nuffnang & Innity.

Alhamdulillah, aku dpt 1st payment innity tak sampai seminggu pihak innity call n mintak no akaun aku. thanks to innity.. and thanks to u ol semua..

lepas ni nak tunggu 1st payment dari nuffnang plak

10 comments:

  1. wahh...kire innity lg bes dr nuff??

    ReplyDelete
  2. woww..byk k?? cpt k masa y diambil utk kumpul innity??

    tahniah...

    ReplyDelete
  3. wah..dpt payment dr innity dl ek before nuffnang..cpt gak adda kumpul pendapatan kat innity..=)

    ReplyDelete
  4. salam ziarah, dan tahniah.....

    p/s: saya tak tahu pasal innity, huhuhu

    ReplyDelete
  5. thanks u ol. sebenarnye takde la byk sgt puntp kira ok la kan.. tu pendapatan dari jan-mac shj.. nanti kena keluarkan lagi kot, sebab innity ada limit dia..

    memula tu mmg tak sangka sebegitu cepat dapat. nak cucuk duit tetiba tgk ada extra +++.. mcm tak caya je innity bayar secepat tu.. apapun, alhamdulillah.. rezki

    ReplyDelete
  6. wah, saya kena belajar banyak lg pasal blog nie. Tak pernah dpt duit dr blog, hu hu hu

    ReplyDelete
  7. ershad, jom kite blajar sama2 eh.. 1st of all kena masukkan en nuff or innity dulu dlm blog. barulah ada income hihi

    ReplyDelete
  8. Tahniah kak.. sy pun tgah usaha juga nak naikkan pv haha.. semoga dimurahkan rezeki selalu ^^

    ReplyDelete

Words of wisdom