Header Ads

test

CUTEST BABY IN WALKER CONTEST

Contest ini dianjurkan oleh orked [http://ometomeiorked.blogspot.com/]. thanks ye orked kerana sudi wat contest nih.. sori sebab lewat plak nak join.. nak kene carik gambo syafi masa duk walker dulu.. contest ini bersempena besday baby aqilah yg ke-2.. hepi besday ye. auntie doakan aqilah menjadi anak yg solehah dan pandai sgt2.. aminn


CUTEST BABY IN WALKER CONTEST




Bermula 6 Oktober hingga 31 Oktober 2009

3 pemenang akan dipilih mengikut gambar yang menarik dan pendapat kreatif.

Hadiah menarik dan istimewa akan diterima oleh pemenang

Syarat Penyertaan

• Jadi Follower ometomei dan add ometomei dalam bloglist anda DONE
• Umur si comel mestilah tidak lebih 2 tahun OK. Syafi berusia 1 tahun 8 bulan.

• Letak banner di sidebar blog anda dengan link ke entri ini DONE


• Dalam entri itu, upload satu (1) gambar si comel yang berada di dalam walker

OK. ini adalah gambar yg aku ingin pertaruhkan.. hik hik.. comel kan.. sedih jer muka dia sebab kena duk dalam walker.. chaiyok syafi..

Nama: Syafi Fakhriy

Umur: 1 Tahun 8 Bulan


• Ceritakan pendapat anda tentang walker tersebut (baik dan buruk)

Walker tu adalah turun temurun dari kakak hubby aku.. kalau tak silap fisher price punye brand.. memula tu aku mmg rasa pelik sket sebab walker ni takde roda. ye la aku ni kan org kampung mana la penah tgk menda pelik2 ni kan. tapi selepas guna, sebenarnyer walker ni mmg safe sgt. sebab keadaan bawah yg lebar mmg menjamin budak tak jatuh.. lagi pulak tempat cawat (korang faham ke ni?).. alaa tempat duduk dia tuh.. fits well dgn baby.. so, dia tak boleh tergelongsor jatuh.. seat dia pn comfy.. yg kurang best tu.. pada pendapat aku ialah dia kurang merasa kenikmatan berjalan.. sebab walaupun ada satu alas yg bergerak (ala2 threadmill) masa syafi berjalan, aku tgk dia lagi hepi kalau ada walker yg roda tuh.. boleh lari kejar2 dgn aku. aku pn leh kuruskan badan kasi bakar kalori sket, kan hehe.. .

syafi ada 2 walker. satu lagi yg my dear punyer.. yg ada roda cam biasa tuh.. gambar dia cam kt bawah nih.. tp disadvantage walker ni pulak bila syafi dh besar sket dia dah pandai pulak panjat atas "meja" walker tu.. ayoyo amat bahaya oo.. body walker tu pn ringan.. senang nak terbalik.. risau gak aku masa tuh.. last2 aku pindahkan balik dia duk walker fisher price tu balik.. selamat..

• Sila nyatakan nama si comel dan umurnya .. opss.. ada sebut kat atas

• Bila dah siap, tinggalkan link entri anda di entri ini. DONE

Kat bawah ni adalah gambar syafi semasa dalam walker yg dua-dua tuh.. tgk la dia lari kt "threadmill".. sungguh2 kan.. comel sangat..



orked.. harap2 semua syarat dh ok. kalau tak ok bgtau yek..

10 comments:

  1. goodluck ye...:)
    mcm best je walker syafi tu, cam tringin nak naik..hihi

    ReplyDelete
  2. comel sungguh syafi wat muka cam gitu...syahdu jerr.

    Kaki sapa kt walker tu...hi.hi.hi..

    ReplyDelete
  3. tomeinyer anak2 kak..gud luck yer!

    ReplyDelete
  4. farahsyeefa.. nak naik ker? jom ar dtg umah.. kuat walker tu boleh kot farah masuk..

    kak nza.. kaki ayah dia.. hihii sori ler kaki tak lawo.. dalam kuku dia ada darah beku hasil main futsal.. tp nak wat camne.. nak masuk contest punye pasal.. lantok la yek hihii..

    ummi hanie.. anak2?? alamak, macam ramai jer.. anak akak sorang je laa

    ReplyDelete
  5. Alamak Adda..kite pon sama jakunla..tk pernah tgk gak walker ala2 threadmill tu. nmpak canggih sungguh..hehehhee..

    Nway, cumei gmbar Syafi dlm walker tu..gud luck yer Syagi..=D

    ReplyDelete
  6. gudluck syafi..cantik arrr walker syafi tu...menarik

    ReplyDelete
  7. alahai comel giler syafi dlm walker tu.. cuteeee bangat!!!

    ReplyDelete
  8. lily, same la kite yek..

    kak su, tenkiu..

    yati, tenkiu hi hii

    ReplyDelete
  9. salam..tq cz sudi join cntest kite..

    amboi lawanyer walker syafi..

    gud luck syafi sayang..

    ReplyDelete
  10. tenkiu orked.. kira dh lulus la ni ekk

    ReplyDelete

Words of wisdom