Di Sini Kisah Coklatku Bermula - Cerita Ceriti Ceritu Mamapipie

Breaking

Post Top Ad

Leaderboard

Sunday, August 23, 2009

Di Sini Kisah Coklatku Bermula


Sebenarnye aku tgh duk carik2 gambar candid utk nak masuk contest zieha.. aleh2 terjumpa gambar syafi yg comot mkn choc.. so, aku decide masuk contest ni dulu lah.. Contest ini dianjurkan Siti Sifir [http://sitisifir10.blogspot.com/2009/08/contest-di-sini-kisah-coklatku-bermula.html]. Gambar choc yg dia makan takde dlm pic tp bukan ke yg sememeh kt mulut n perut dia tu coklat? kira ok la kan Siti Sifir..

Nak cite sket.. Hidup aku ni sebenarnye tak dpt dipisahkan dgn choc.. sebab hubby aku adalah fanatic choc.. bukan dia ajer.. satu family dia pn sama.. pastu last2 terjangkit la kat anak aku.. kira nye ada faktor keturunan jugak la ni hehehe.. so, kalau dpt hadiah coklat ni sure kami akan membaham satu keluarga dgn bahagianya..


Okeh, format pertandingan ini ialah...
  • Anda wajib meletakkan http://coklathalal.com dan http://coklathalal.blogspot.com/ di bloglist anda DONE
  • Sila upload banner pertandingan ini di sidebar anda dan link kan gambar itu ke link contest ini (http://sitisifir10.blogspot.com/2009/08/contest-di-sini-kisah-coklatku-bermula.html) DONE
  • Contest ini dibahagikan kepada dua kategori. Satu entry adalah untuk satu kategori sahaja. Jika anda teruja untuk masuk kedua-dua kategori sekali, sila letakkan dua link ke entry anda dalam kotak komen ini. Tajuk entry anda hendaklah - Di Sini Kisah Coklatku Bermula
  • Kategori pertama - anda dikehendaki meletakkan gambar seseorang yang berkaitan dengan anda dengan coklat. Tidak kisahlah gambar anda dan coklatkah, anak anda dengan coklatkah...pastikan yang di dalam gambar itu ada berkenaan (hubungan) dengan anda. Satu entry adalah untuk satu gambar, jika ada gambar yang berbeza, sila buat entry yang lain. DONE. Nak masuk kategori ni dulu je..
  • Kategori kedua - anda dikehendaki menceritakan kisah seseorang dengan coklat. Sebagai petunjuk, coklat bagaimanakah pilihan anda atau dia, apa peristiwa yang ada kena mengena dengan anda atau dia dan coklat dan lain-lain mengikut kreativiti.
  • Tarikh tamat pertandingan adalah pada 13 September 2009 jam 11.59 tghmalam.
Hadiah adalah ditaja oleh http://coklathalal.com

Hadiah pertama :
Praline Chocolate : Super Premium Chocolate (48pcs) + Panned Chocolate

Hadiah tempat kedua :
Praline Chocolate : Premium Chocolate (32pcs) + Kurma Chocolate(24pcs)

4 comments:

  1. Wah....minatkan coklat ni penyakit keturunan rupanya...ahahahakk

    ReplyDelete
  2. haha.. sama ada keturunan atau environment.. hihihi

    ReplyDelete
  3. Salam...

    Gudluck ! Saya sndiri pun giler cukulet .. :)

    ReplyDelete
  4. sape je yg x gila coklat ye tak.. sedapp hihi

    ReplyDelete

Words of wisdom