Tuesday, July 28, 2009

F&A Gathering.. and Other stories..

Memula aku nak mintak maaf ssgt sebab dh lama gak menyepi.. dh seminggu tak update blog.. bz tahap gaban kat opis skrg nih.. memula tu dgn sibuk ISO.. pastu management review plak.. dgn pertambahan t/jawab kat plant satu lagi plak tu.. lagi 3 minggu plak nak surveilance audit.. huhuuu.. sgt tidak aman idup ku huhuuu.. tp apa nak buat kan.. inilah hidup.. nak tak nak kena harungi jugak..



Cite pasal F & A gathering plak lah.. Alkisah, F & A ni selalu gak wat gathering kan.. sapa lagi F & A ni kalau bukan Fara Adura & Adda hihii.. ini kali ke 3 kitaorg berjumpa.. kali ni N takde ye.. N tu sapa? Noy la sapa lagik.. takpe lenkali kite jmpa bertiga plak yee.. F & A jmpa kali ni kat kampung aku & kampung zakie, hubby fara.. kat muo.. w/pun perjumpaan sgt singkat tp dpt la berborak2 sket2.. takpe laa lenkali kite jmpa lagi yek. ikutkan ati mmg x puas... masa tu syafi pn mood tak berapa baik.. sebab tgh hari tu hubby aku kejut dia dr tido nak bwk gi umah member aku kawin kt parit jamil.. bila dh penat, mulalah la buat perangai hihi.. sori fara sebab agak susah sket nak menggediks hehehe.
masa sampai kt tanjung ketapang tu ternampak fara tgh bermesra2 dgn nyet2 kat situh..

sofea yg comey dan baik sgtt..



bergambar dgn famili fara.. thanks to my hubby.. sayangg abang.. tima kasih tulun amik gambo..
saksi pertemuan kami.. ahaks..
gambar2 kat bawah ni plak hari aku nak balik semula ke shah alam.. perasan tak syafi masa nih dh botakk.. hahaha.. senang ati tgk dia botak camni.. kalau tak rambut dia panjang jd tegak2 plak..

p/s: noy, adakah noy ingat lagi tudung itu.. thanks noy.. jdk model tudung hadiah dr noy.. thanks.. satu lagi tudung akan menyusul plak yee..
alamak, gambo ni nampak mcm pendek plak.. takpe lah.. layan je laa..


pst.. fara.. nanti jgn lupa emel gambar2 yg zakie amik arituh tau hihihi..

10 Responses so far.

  1. Adda..wahh sangat grab oke.. cepat masuk blog..Fara banyak benda nak apdet..sok fara apdet yer..kiki..:D

    Nanti fara emel oke..hiks

    Nyet2 tuh pasti merindui weols kan.. tunggu ler kehadiran weols lagi yer..ekeke

    Wahh tudung noy yer.. ekeke..cantek2.. i laikk it too.. sempat lagi lepak tg mas yer..hehe. Mesti FIL yang tulun amik pic..kiki

    Syafi botak pon stil ensem tau.. putih gebus..hiks..:D

  2. Salam Adda,

    Seronoknya kalian dapat berjumpa ye..sure Syafi ngan Sofea pun dah mesrakan:)

    wah..Syafi dgn rambut baru..senang nak uruskan kalau rambut botak nih..smart n cool je Syafi:)

  3. Waa... Syafi & Mama nye dah SIHAT ke? Wow.. BERCUTI ker ni?

  4. hah..kalo citer pasal bab surveillance audit ni..mmg pening kepala..kalo dah tnggl sehari dua seblm audit..mau hati ini berdebar2..kalo tak NCR mayb OFI...huhuhuhu....moga2..adda selamat semuanya....

  5. Noy says:

    Adda,sori kelmarin tak sempat nak reply ur msg..u know wat,my hf tak leh charging..Asyik flat jer..Nak dekat raya ni,byk lak bende yg kena ganti..iskkhh..Noy pun tak sempat nak update blog..busy lah and mcm takde mood jer nak update..

    In december noy gi KL..kiter jumpa,k

  6. adda says:

    fara.. hehe biasalah.. semangat baru nih.. dh recharge kat muar arituh.. so skrg dh semangat balik hehehe.. ee.. tak sabau nk tgk gambo yg zaki amik arituh.. mesti cantek2 kan.. tudung tu senang nak pakai kan w/pun licin sket..

    nani, mmg sgt senang nak uruskan.. masa rambut dia dh tebal arituh ada 2-3 org ckp kepala syafi besar.. bila dh potong rambut nih, nampak kepala kecik hehehe..

    mamaqaypo.. jenjalan kat kampung halaman jer.. puas hati la gak.. alhamdulillah kitaorg dh sihat..

    shila.. huhuu mmg betul pn.. last year dh le dept kitaorg dpt 2 observation.. w/pun x dpt ncr tp merana la gak.. tak tau la taun ni comply lagi ke idak..amin.. hopefully terhijab le semua..

    noy, aiseh.. hp prob ker? kena betul kan cepat2 tuh hehe.. nanti susah nak calling2 kan.. cannot wait to see u lagi.. kali ni darwisy ikut tak?

  7. hohohoho..gather lagi..waaa gang f&a la nih...nak join bole..bole jadi fas..ekeekek:D

  8. adda says:

    ok jer suziey.. nanti ada peluang kite jmpa yek.. nanti leh la jadi FAS gathering hahaha... best oo

  9. Salam kak,moga sht n ceria selalu,dh lma xjln2 blog ni..rindu hehe ^_^

    Seronknya dapt jumpa,kumpul2 smbil borak2...bila nk rsa mcmni?huhu

    suka tgk syafi...hensem wlpn botak

  10. adda says:

    ummuabdullahsyaakir, kalau balik mesia bgtau la manatau leh jmpa kan

Leave a Reply

Words of wisdom

Advertisements

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 

Si Peramah

Leave footprint here

Counter

since 25/7/08

Sapa dpt hit 355555 sila print screen & email kpd addahus@yahoo.com bagi memenangi topup rm10 dari mama pipie :)

Contributors