Monday, September 8, 2008

Beli tilam

Semalam 1st time aku gi car boot sale kat stadium shah alam.. sebelum nih ingatkan biasa2 ajer.. tp rupanya memanglah amat menarik.. byk sungguh brg yg dijual ngalahkan jalan TAR. aku memang purposely gi sana sebab nak cari tilam kekabu yg ketul2 tuh.. syafi, aku, syahir, yasmin n atok pergi sama2.. ya allah besar yg amat tmpat tuh..x larat nak jalan habis.. anyway dapatlah satu tilam queen size color purple.. balik dari sana terus aku n syahir bersih2kan tilam tuh, vacuum n basuh surface dia.. bila dh kering terus kitaorg lepak tidur atas tilam termasuk le syafi.. 2 jam tido best gilar.. lepas nih terus tidur kat lantai je lah.. so, xde chances syafi jatuh lagi..

2 Responses so far.

  1. eheeh camtu la adda.. bila anak dah mula meniarap.. kedepan n merangkak kena la tido bawah.. kitaorang sampai sekarang tido bawah mengelakkan insiden jatuh katil.. first time aniq jatuh katil masa dia mula ke depan sejak tu tak pernah tido atas katil.... ehehehheh

  2. adda says:

    tq idah.. memandangkan ko lebeh erpengalaman nanti jgn lupa beri tips2 lain yek.. anyway, seronot dpt keep in touch dgn ko balik..

Leave a Reply

Words of wisdom

Advertisements

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 

Si Peramah

Leave footprint here

Counter

since 25/7/08

Sapa dpt hit 355555 sila print screen & email kpd addahus@yahoo.com bagi memenangi topup rm10 dari mama pipie :)

Contributors