PV 5,800,000 Sudah Pun Berlalu

Assalamualaikum korang. Dalam kesibukan mama rupanya mama tak perasan yang PV 5,800,000 Sudah Pun Berlalu. Mama memang sibuk sangat sampai email pun x check. PV sekarang sangatlah siput dan mama pun dah tak kuasa nak buat apa. Tu yang tak perasan no pv tu.


Disebabkan PV dah berlalu maka tadi mama check email kot ada yg dpt capture. Baru mama perasan yg mama dan seminggu tak check emel. 




Mama terima email dari Bola Katok tapi nampaknya BK tak berjaya capture no 5.8M yg tepat. Mesti ada org lain menjadi pengunjung ke 5.8M blog ni tapi so far mama tak terima apa2 email atau wasap.


Next Capture No PV

Disebabkan pv mama ciput bebenor skrg ni maka mama jadikan 6,000,000 sebagai capture no yang terbaru. Kali ni mama saje nak org capture no special tu. Selepas tu mungkin mama akan buat every 500k kot.


BK nanti cuba lagi tau utk no PV yang baru.


mamapp

Masa mengajar kita tentang segalanya.. Masa mematangkan kita seiring dengan usia..

14 Comments

Words of wisdom

  1. selalu kalau BW kat sini pun lupa tentang PV mama...

    ReplyDelete
    Replies
    1. its ok ammi kot nx time teringat boleh jeling sket no pv sebelah kanan tu hih

      Delete
  2. Tahniah BK.
    Saya mesti terlebih. Hehe.

    ReplyDelete
  3. sy igt2 lupa kalau sggh sini🀣

    ReplyDelete
  4. alaaaa...masa yang igt tu tak smpai lagi..tau2 hari nie dah berlalu...
    kene buat nota dekat PC nie..hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. waa siap nak buat nota ke.. tunggu nx pv pula ye

      Delete
  5. CUya haritu banyk kali juga singgah tengok Pv Mama...
    lepastu dah sibuk terus lupa heheh

    ReplyDelete
  6. Aisssh penasaran pula siapa yg nanti beruntung πŸ˜„πŸŽ‰πŸŽ‰. Semoga cepat bergerak menuju 6mio ya mam 😘

    ReplyDelete
Previous Post Next Post