Klebang Original Coconut Shake, Melaka

mamapp
8

Sambungan cerita cuti-cuti bersama adik beradik sebelah husband bulan Mac lepas. Sebelum ni mama ada cerita yg kami singgah beli mango shake selepas hari keluarga sebab memasing kepanasan. Pada masa yang sama ada juga yg request nak coconut shake Klebang Original Coconut Shake, Melaka. Maka, selepas beli mango shake, kami pun pergi Klebang Original Coconut Shake, Melaka untuk beli coconut shake pula.  

Baca juga


Klebang Original Coconut Shake, Melaka

Mama selalu juga beli coconut shake kat sini, memang sedap dan harga berpatutan.

Lama tak singgah sini.. seperti biasa ramai juga yang beratur tapi mama tahu cepat aje setel tu


Ada harga kat atas tu. Harga masih lagi berpatutan

Yum yummy, mmg refreshing sgt. Alahai bila tgk gambar ni terigin nak repeat la pula

Dalam kereta lagi dah minum. Belum sampai homestay dah habis haha.. kepanasan le katakan

Maklumat Klebang Original Coconut Shake, Melaka

Alamat: Lot 130, Solok Kampung Bahagia, 75200 Klebang Besar, Malacca
Waktu Operasi: 11 am–6:30 pm


Tags

Post a Comment

8Comments

Words of wisdom

  1. Klebang punya paling sedap pada tekak saya. Berbeza dengan kedai lain.

    P.S: Alamak tidak perasan sudah terlepas nombor 5,555,555. Sayang betul.

    ReplyDelete
  2. Namanya unik juga, klebang...segaaar kalau pas hari panas kayak gini

    ReplyDelete
  3. Apesal tak singgah rumah saya.. Dah dekat dah tu.. Hehe

    ReplyDelete
  4. sy prefer yg alai CS berbanding yg ni 🤭

    ReplyDelete
  5. Kalau ke melaka, selalunya memang singgah sini

    ReplyDelete
  6. Bebrapa tahun lalu pernah singgah sini.

    ReplyDelete
  7. sedap betul kat sini kan.. sekarang dah laju nak beli..

    ReplyDelete
Post a Comment

#buttons=(Ok, Go it!) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Check Now
Ok, Go it!