Siapa Pengcapture PV 4,400,000 - Cerita Ceriti Ceritu Mamapipie

Breaking

Post Top Ad

Monday, November 7, 2022

Siapa Pengcapture PV 4,400,000

Assalamualaikum semua.. Harini baru mama perasan rupanya sudah ada Pengcapture PV 4,400,000 bagi blog mama ni. Agak-agak ada yg dapat capture tak no PV tu? Jom kita tengok..

Setakat ni ada seorang saja yang menghubungi mama. Rasanya takde orang lain dapat capture no PV 4.4M selain dia. Ada juga beberapa kawan blogger lain yg contact mama tapi no dah jauh sgt dah. Takpe nanti cuba lagi ye..




Kedua dua no ni di capture oleh Bola Katok. Tahniah bola katok sori tau mama bari perasan emel harini. Jap lagi mama bank in duit kemenangan ye.


No Capture seterusnya.

No seterusnya adalah 4,500,000. Silalah rajin-rajin usha no PV mama di bawah sekali blog mama ni ye. Good luck semua. Ingat! capture +-3 diterima. 


27 comments:

  1. Saya ini apabila teringat mesti sudah terlepas.

    ReplyDelete
  2. tahniah BK...ammi selalu je lupa nak selak2 belah bawah ni

    ReplyDelete
  3. Tahniah pada yang dapat. Terlepas sudah..

    ReplyDelete
  4. Tahniah Bola Katok.. hari tu Kak Sue intai macam jauh lagi, tau-tau dah ada pemenang dah..

    ReplyDelete
  5. Terima kasih Mamapipie. Semoga bertambah rezeki.

    ReplyDelete
  6. tahniah untuk blogger Bola Katok....anda memang hebat dan power

    ReplyDelete
  7. Tahniah mamapp dah ceca PV 4,400,00. Tahniah juga penangkap nombor hebat, BK.

    ReplyDelete
  8. congrats!! jarang nak perasan bab ni... he he

    ReplyDelete
  9. tahniah yg jadi pencapture tepat tu...

    ReplyDelete
  10. tahniah bola katokπŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘

    ReplyDelete
  11. Tahniah yg dpt tu.. hebattt.. hehe.. Next.. siapa lettewww

    ReplyDelete
  12. Tahniah buat yang dapat capture...akak memang kelaut la...

    ReplyDelete

Words of wisdom