Malam-Malam Makan Aiskrim McFlurry Strawberi Fudge Brownie & Choco Loco McFlurry - Cerita Ceriti Ceritu Mamapipie

Breaking

Post Top Ad

Wednesday, January 12, 2022

Malam-Malam Makan Aiskrim McFlurry Strawberi Fudge Brownie & Choco Loco McFlurry

Dah kenapa la mama ni, Malam-Malam Makan Aiskrim McFlurry Strawberi Fudge Brownie & Choco Loco McFlurry. Haha.. kelakar pula tetiba kami terorder asikrim di malam hari. Mama yang takde intention langsung nak makan aistrim termakan juga sebab ada orang yang craving. Siapa lagi kalau bukan En Hubby..


Baca ni juga:


Makan Aiskrim McFlurry Strawberi Fudge Brownie & Choco Loco McFlurry 

Inilah aiskrim yang kitaorang order..

Kitaorang makan 3 jenis aiskrim share bertiga, iaitu McFlurry Strawberi Fudge Brownie, Choco Loco McFlurry dan Oreo McFlurry


McFlurry Strawberi Fudge Brownie 

Sedap oo aiskrim ni. Rasa dia macam Sundae strawberry dan bercampur dengan brownie coklat. Banyak juga buah strawberry dalam ni. Sedap, mama rekemen.

Choco Loco McFlurry

Choco loco ni pun sedap juga. Ada coklat ala cornetto di bahagian tepi cup dan ditaburi dgn serbuk koko ala milo. Terbatuk-batuk kitaorang makan aiskrim ni sebab serbuk tu banyak haha.. tapi sedap..

Korang macam mana, ada yang dah rasa ke aiskrim ni..



18 comments:

  1. Terus teringin..tapi rasa macam nak sakit tekak..x berani plak ...

    ReplyDelete
  2. dah lama tak makan aiskrim. cut sugar kononnya. hehe

    ReplyDelete
  3. Dah rasa Strawberry Fudge Brownie tu. Sikit nau brownies nye. Rasa macam makan sundae stoberi je hehehe. Choco Loco belum cuba. Ha yang oreo tu memang forever fav hehehe

    ReplyDelete
  4. nakkkkk jugakkk mama.. tak pernah beli lagi kecuali yg choco loco tu

    ReplyDelete
  5. Tak try lagi.. hari tu teringin tp dah hampir tarikh check up. X berani takut gula tinggi. Now dah teringin dah.. Lol... MIL ckp yg choco loco tu rasa pahit coklatnya..

    ReplyDelete
    Replies
    1. alolo sori buat naniey terigin .. kena cari la ni lepas checkup nanti

      Delete
  6. Terus teringin nak rasa.. esok lah cari.. hehehe..

    ReplyDelete
  7. uishh mengancam betul tengok post ni malam2..haha

    ReplyDelete
  8. sedap tu aiskrim premium. jika dimakan pd tghari yg panas pasti lagi sedap!

    ReplyDelete
  9. wow sedapnye... ais krim macflury sejuk tekak

    ReplyDelete
  10. Amboi sampai 3 jenis aiskrim.

    ReplyDelete
  11. anak2 aida terikat dgn oreo tu.
    yg lain diorang tak brape nak :)
    sesekali kalau mcdelivery, akan selit 2 mcflurry ni.
    sejuk kan tekak. 2 tapi share makan ber5 hi hi hi...

    ReplyDelete
  12. sesekali best layan sweet tooth kan

    ReplyDelete
  13. Tak pernah lagi rasa Strawberi Fudge Brownie & Choco Loco McFlurry tu. Kalau dah teringin memang beli terus :)

    ReplyDelete

Words of wisdom