Dinner di Anne Tomyam Simpang Empat Semanggol, Perak - Cerita Ceriti Ceritu Mamapipie

Breaking

Post Top Ad




Monday, June 14, 2021

Dinner di Anne Tomyam Simpang Empat Semanggol, Perak

Dinner di Anne Tomyam Simpang Empat Semanggol, Perak. Semasa mama merentas negeri bulan 4 aritu mama sempat singgah Dinner di Anne Tomyam Simpang Empat Semanggol, Perak sebelum check in hotel Bukit Merah Laketown Resort. [ Baca Review Bukit Merah Laketown Resort, Perak ] . Kebetulan masa sampai tu dah petang. So, kami terus dinner aje. Masuk hotel dah boleh rehat terus.








Tempat ni memang strategik sebab betul-betul terletak di hadapan tol. So, bila keluar tol terus jumpa kedai ni. 


Dinner di Anne Seafood Bukit Merah Perak

Ini antara menu yang kami order hari tu. Mama dengan ayah aje berdua. Masa ni Syafi dah selamat mendaftar asrama dah.

Nasi goreng tomyan. Sebenarnya mama dah lupa mama makan apa. Tapi rasanya nasi goreng tomyam ni. . Sedap nasi ni.

Sotong goreng kunyit.

Telur dadar

Sup daging


Overall makan kat sini memang puas hati. Makanan memang semuanya sedap dan big potion. Puas hati sangat. Layanan pun cepat. Agaknya masa musim PKPB tak ramai makan kat kedai. Harga kat sini pun murah tau. Total yang kami bayar cuma RM 19 je. Macam tak percaya pun ada mama siap tanya 2 kali lagi, betul ke harga tu.


Maklumat Anne Tomyam

Anne Tomyam & Seafood

Alamat: 1196, A111, Kampung Kubu Gajah, Simpang Empat Semanggol, Perak

16 comments:

  1. Murah itu kalau masuk air sekali.

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau tak silap aritu beli air nescafe dengan air suam 1. boleh sgt kan

      Delete
  2. Rindu betul nak makan dekat kedai. Eh murah harga tu RM 19 je

    ReplyDelete
  3. Last makan di kedai tomyam masa bulan puasa hari tu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ok la tu fairus kan dpt gak lepak kedai jap

      Delete
  4. Mengancam sungguh nasi goreng tomyam dia..

    ReplyDelete
  5. Lapar pulak tengok.Padahal baru jer lepas makan.Hu3.

    ReplyDelete
  6. mamapp dekat dah dgn saya tu hehe :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. laa ye ke shida.. rupanya shida duk area tu ye

      Delete
  7. Murahnya Adda, dah lah nampak sedap semua makanannya tu.. berbaloi sangat kan..

    ReplyDelete

Words of wisdom