Breakfast di Warung Mat Noi Roti Bakar Baling Route 61 Baling Kedah - Cerita Ceriti Ceritu Mamapipie

Breaking

Post Top Ad




Tuesday, June 8, 2021

Breakfast di Warung Mat Noi Roti Bakar Baling Route 61 Baling Kedah

Breakfast di Warung Mat Noi Roti Bakar Baling Route 61 Baling Kedah. Peristiwa ni berlaku pada bulan April lepas masa mama nak hantar anak masuk MRSM. Kami Breakfast di Warung Mat Noi Roti Bakar Baling Route 61 Baling Kedah dulu sebelum pergi mendaftar di MRSM. Kita isi dulu tenaga sebelum nak buat kerja.








Sambil tu boleh baca ni juga ye:


Breakfast di Warung Mat Noi Roti Bakar Baling Route 61 Baling Kedah

Ini antara menu yang kami anak beranak order pagi tu. 

Set E; Fried egg sunny set.. Macam-macam ada dalam set ni. Sosej, baked bean dan sosej. Telur sampai 2 biji. Harga sangat berpatutan gais.

Set A: Roti dan telur 1/2 masak

Selain dari menu di atas, kami ada order juga nasi lemak. Sedap juga nasi lemak kat sini. 

Menu & Harga di  Warung Mat Noi Roti Bakar Baling Route 61 Baling Kedah

Ini Menu & Harga di  Warung Mat Noi Roti Bakar Baling Route 61 Baling Kedah


Tempat Instagrammble di Mat Noi Roti Bakar Baling Route 61 Baling Kedah

Salah satu perkara yang best tentang kedai ni adalah kawasan yang sangat cantik, bersih dan instagrammable. Cuma mama yang tak sempat nak bergambar bagai sebab nak kejar masa.

Pemandangan dari luar kedai. kedai ni terletak di tepi jalanraya utama. Tapi keindahan alam masih lagi boleh enjoy dari sini

Seating dia kat luar kedai konsep open air. So, agak selamat as long as kita jaga jarak

Banyak lukisan mural macam ni. Memang cantik bergambar kat sini untuk buat kenang-kenangan


Puas hati makan kat sini. Harga murah, makanan ala western dia sedap, ada juga nasi lemak dan menu melayu kalau korang nak Staff semua mesra dan ceria. Servis pantas dan environment pula cantik. Next time bolehlah mama singgah lagi ke sini. 


13 comments:

  1. Roti dan telur tu menggiurkan betul. 😂

    ReplyDelete
  2. Breakfast ala2 western meal . Tempat pun nampak tenang

    ReplyDelete
  3. Agaknya tempat makan di Baling ini murah-murah. Seronok kalau dapat singgah Baling.

    ReplyDelete
  4. Menagancam la breakfast macam ni...geram tgok telur tu...sexy!!

    ReplyDelete
  5. Terliurnya tengok mama. Pandai depa buat breakfast stail western na..

    ReplyDelete
  6. wow..sedapnya mama..lama xmkn pagi yg mcm ni...asyik2 kuih ajer hahaa

    ReplyDelete
  7. Sedapnya roti bakar telur goyang..

    ReplyDelete
  8. best kan.. nx time ke sini mamam nak repeat lagi

    ReplyDelete

Words of wisdom