Resepi Pizza by Rabia - Cerita Ceriti Ceritu Mamapipie

Breaking

Post Top Ad




Monday, May 4, 2020

Resepi Pizza by Rabia

Resepi Pizza ini dikongsikan oleh Rabia melalui segment share resepi mama. Mudah dan senang dibuat ni. Resepi Pizza ini menggunakan mission wraps dan bahan-bahan pula mudah nak dapat. So, senang juga mama kalau nak buat ni sebab barang selalunya ada di rumah cuma mission wrap je kena beli.







Jom kita tengok resepi jom..

Resepi Pizza


Bahan - bahan :

2 keping mission wraps
Sos tomato
Chicken meatball dipotong dadu
Lobak merah diparut halus
Tomato dipotong halus
Sos cheese
Mentega buttercup garlic spread with herbs







Cara - cara membuat pizza :

1. Sapukan sos tomato di atas mission wraps

2. Taburkan chicken meatball dipotong dadu tadi tu, Lobak merah yg diparut, tomato dipotong halus tu dan letak kan sos cheese dan Mentega buttercup garlic spread with herbs tu di atas mission wraps tu

3. Bakar selama 2 minit



Resepi asal di sini Resepi Pizza

5 comments:

Words of wisdom