Colmar Tropicale Bukit Tinggi - Cerita Ceriti Ceritu Mamapipie

Breaking

Post Top Ad

Wednesday, September 25, 2013

Colmar Tropicale Bukit Tinggi

Heee.. tak abis lagi ye citer basi mama.. pada 16/09/13 on the way balik Shah Alam, sempat plak kami singgah ke bukit tinggi, Colmar Tropicale yg glemer sebab rupabenduk building kt sini cam Perancis.. kalau nak merasa cam makan angin kt Perancis tapi di Negara disendiri boleh lah.. utk amik2 gambo je ye.. makanan dan rate hotel sini sgt ler mahal.. 3 kali ganda u..

Masa kami ke sini syafi tak sihat.. dia demam dan muntah2.. tak pasti la plak kot2 dia mabuk ke idak sebab jalan nak ke sini mak aii bengkang bengok.. tu yg gambo dia tak ceria ajer.. Bayaran masuk adalah RM12 utk dewasa, RM8 utk kanak2 4 tahun ke-atas..

8 comments:

  1. bestnya..Fuza belum sampai sini lagi..

    ReplyDelete
  2. tak naik sampai tea park ke? kami dulu rugi..dah tak larat sebab bawak mak buyung..

    ReplyDelete
  3. okay fineeeee,ni best sangat!!!!

    ReplyDelete
  4. cantik2 juga kat sini kan..... selalu nak pergi tapi tak menjadi... dah dapat email tapi tak sempat nak jawab le, bila akak tengok balik janda baik ni macam tak sesuai pulak dengan akak hehehehe

    ReplyDelete
  5. owhh kena byar jugak rupanya..tp cntik view skeliling 2 =)

    ReplyDelete
  6. Teringin gak nk pi jln2 kt sini tp entahle bila blh sampai..

    ReplyDelete
  7. view kat sini best. amek gmbar terbaik! =)

    ReplyDelete

Words of wisdom