Syafi dh pandai kayuh - Cerita Ceriti Ceritu Mamapipie

Breaking

Post Top Ad




Friday, January 22, 2010

Syafi dh pandai kayuh

Minta maap kengkawan sebab blog ni bersawang. bukan tanak update. tp keadaan x mngizinkan. opis aku dh block dari log in ke blogger, farmville, youtube dan sewaktu dgnnye. dulu time lunch atau lepas kerja boleh gak masuk tp la ni setiap masa pn x boleh. hampess k*de*k*t taik idung masin betul.. so macam ni le aku.. kalau nk blogwalk or blogjog no problem, suma kekadang tu ada yg bahagian comment aku x dpt nak access.. sebab tu contestants happy faces at playground contest ada segelintir yg tak dpt terjahan aku walaupun sebenarnye aku dh terjah.. sabar ye kengkawan.. sabar ye aku (ckp pd diri sendiri plak) hihii..

Update terbaru syafi ialah.. baru je tadi syafi akhirnye dpt kayuh tricycle dia. kalau tak sebelum ni kaki sebelah ajer yg kt tempat pedal tu. sebelah lagi kat lantai, tolak beskal.
ngelat. w/pun dia dh pandai kayuh tp masih lagi kaku. takpe lah nanti2 improve la tuh.. ok la kengkawan. tata.. have a nice weekend. esok aku keje huhuuu..

7 comments:

  1. 2lh, kak nza dngar byk gak syarikat dh blok FB, Blog n mcm2....mmg dasar Kedekut...

    lama2 nnti oklh tu n nnti kaki syafi akn mkn kuat.

    ReplyDelete
  2. go go syafi ye..nanti leh bwak mam jalan-jalan..

    selalu dgr kat ofis mesti kena block internet ni..

    ReplyDelete
  3. wah syafi dah pandai kayuh...
    pasni leh la aunty hajar tumpang kat belakang boleh..???

    ReplyDelete
  4. salam kenal..

    wah, dh besya dh anak awk ye..

    ReplyDelete
  5. wah..perkembangan yg sangat bagus..hakimi masih x pandai lg adak..hahaha..penakut betul..tp mmg jarang sgt nak naik beskal dia tu pun..hujung mgu pun dia x layan je..camne nak pandai?

    patutla ko lama je x update..sabo je la ek..apa lagi cari broadband la..

    ReplyDelete
  6. mana gambar nye? nak juga tgk gambar syafi atas beskel

    ReplyDelete
  7. aiseh, gambar tak sempat nak amik. dia mmg dh boleh kayuh tp sekali dua ajer.. pastu dh tak larat hehe..

    ReplyDelete

Words of wisdom